6.2 C
Craiova
sâmbătă, 20 aprilie, 2024

Horoscop

Berbec


Petreceti un week-end agreabil alaturi de partener, uitati de alte preocupari financiare sau probleme de serviciu.


Taur


Nutriti sentimente contradictorii fata de o persoana din anturaj. Când va este extrem de simpatica si puteti sa comunicati cu ea, când vi se pare ipocrita.


Gemeni


Aveti mari asteptari pentru acest sfârsit de saptamâna, vedeti cum va gestionati timpul, pentru a nu fi dezamagit. Sunteti acuzat de partener sau de un prieten de neglijenta.


Rac


O surpriza de proportii in plan financiar, de unde va asteptati mai putin. Va parvin niste bani din surse de care si uitaserati.


Leu


Desi de obicei dumneavoastra sunteti acela care este acolo pentru prieteni, acum v-a venit rândul sa cereti ajutor si acest lucru va irita.


Fecioara


Alt week-end in care veti lenevi, deoarece vremea va deprima. Sunteti foarte influentabil.


Balanta


Va faceti planuri de calatorie care se vor concretiza, dar nu asa cum visati dumneavoastra. Fie vi se strica masina, fie pierdeti trenul, exista un hop peste care trebuie sa treceti.


Scorpion


Reusiti intr-un final sa va relaxati, sa nu mai vreti altceva decât sa va simtiti bine lânga cei dragi sau sa va distrati cât sa uitati de toate problemele. Atentie, faceti totul cu masura.


Sagetator


Aveti parte de discutii interminabile si fara nici o finalitate. Va agitati fara a realiza ceva concret si apoi va simtiti prea obosit pentru a o lua de la capat.


Capricorn


Invatati sa fiti responsabil. Va confruntati cu consecintele unor fapte mai vechi, nu incercati sa fugiti de ele, nu veti face decât sa amânati confruntarea.


Varsator


Este foarte probabil sa atrageti atentia unei persoane de sex opus, care va va face ochi dulci. Nu va simtiti incoltit, ci mai degraba flatat.


Pesti


Astazi sunteti plin de energie. Vreti sa vorbiti, sa impartasiti cât mai multe celor de lânga dumneavoastra. Sunteti plin de idei, insa nu atât de motivat cât sa le puneti in practica.

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS