6.7 C
Craiova
joi, 18 aprilie, 2024

Horoscop

Berbec


Planurile acestei zile va sunt date peste cap de tot felul de alte sarcini care apar in ultimul moment. Ori trebuie sa plecati la drum, pe nepusa masa, ori va treziti cu musafiri care va strica programul.


Taur


Fiti atent la afacerile pe care le incheiati astazi, de la cele mai banale, pâna la cele capitale, de genul investitiilor sau achizitiilor de valoare. Exista riscul unei greseli intentionate, din care se poate naste o mica escrocherie.


Gemeni


Visati la o iubire din trecut sau aflati vesti despre o persoana care a ocupat cândva un loc important in inima dumneavoastra. Cu ceva noroc, poate chiar reluati iubirea de odinioara, pentru ca duceti dorul acelor vremuri si va lipsesc acele emotii placute.


Rac


Ajutorul unui prieten are efect pozitiv asupra dumneavoastra pentru ca va stimuleaza, va da curaj sa actionati acum intr-o anumita directie, fara sa mai evitati confruntarea.


Leu


Sunteti aproape de finalul unui capitol si deja va gânditi sa porniti ceva nou, pentru ca nu puteti sta o clipa fara sa va aruncati intr-o noua provocare. Dar ar fi bine ca mai intâi sa incheiati ceea ce se apropie de sfârsit.


Fecioara


Diferentele dintre generatii sunt evidente astazi, depinde din ce tabara faceti parte. Cei maturi nu-i vor tolera pe cei tineri, pe care ii considera necopti, iar cei tineri se vor distra pe seama conservatorismului celor in vârsta.


Balanta


Când este vorba de banii care vi se cuvin, deveniti mai bataios, ca atare pregatiti-va si azi de o confruntare prin care trebuie sa va cereti si sustineti drepturile pâna in pânzele albe.


Scorpion


Nu prea va concentrati la munca. Ori sunteti obosit, ori dezinteresat de ceea ce aveti de facut, considerând ca e o pierdere de vreme. Nu ajungeti usor la rezultatele dorite si asta va dezarmeaza, pentru ca nu aveti rabdare sa munciti.


 Sagetator


Aveti nevoie de ajutorul unui grup de colegi si va bazati, mai mult ca oricând, pe colaborarea directa cu acestia. Ati ajuns intr-un impas in care numai cooperarea cu mai multe persoane va poate oferi o solutie.


Capricorn


Relatia de cuplu este in prim-plan astazi, pentru ca trebuie sa discutati mult mai serios cum sa rezolvati niste probleme comune. Asumati-va rolul de conducator al cuplului, chiar daca sunteti femeie, si spuneti ce trebuie facut.


Varsator


O zi contradictorie, in care treceti de la veselie la tristete – si invers – intr-o clipa. Nimic din ceea ce incepe bine nu se termina la fel, tot asa cum nici o problema grava nu va ramâne multa vreme motiv de ingrijorare.


Pesti


Participati intr-o competitie la locul de munca in care trebuie sa va remarcati cu o idee salvatoare sau cu o decizie radicala, ce restabileste echilibrul dorit. Aveti ultimul cuvânt intr-o confruntare si sunteti foarte mândru de dumneavoastra.

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS