16.7 C
Craiova
joi, 28 martie, 2024

Scurte stiri

Ben Hur invadeaza Parisul


In aceste zile, locuitorii si turistii din Paris au asistat cu uimire la aparitia pe celebrul Champs-Elysées a unui barbat imbracat ca un roman, intr-un Quadriga, car de lupta de pe vremea Imperiului Roman. Din câte se pare, barbatul cu pricina, care a avut curajul sa traverseze tot Parisul in carul sau de lupta tras de patru cai, este un cascador, care a dorit sa atraga atentia asupra sa. Pe lânga activitatea sa de cascador, Mario Luraschi este si un dresor de cai. El a decis sa isi faca aparitia pe strazile Parisului astfel costumat din dorinta de a face reclama unui film care, deloc intâmplator, vorbeste despre eroicele fapte ale lui Ben Hur.


S-a inecat incercând sa mearga pe ape


Un pastor penticostal si-a gasit sfârsitul incercând sa imite reusita Lui Iisus Hristos, de a merge pe ape. Preotul, originar din Camerun, a avut o revelatie in care primea permisiunea de a merge pe ape pâna la Pointe Denis, un loc aflat la 20 de minute de mers cu barca. „Insa pur si simplu s-a inecat in fluviul Komo, in fata unor fotografi si a mai multor credinciosi“, scrie cotidianul L’Union. Pastorul facea parte din asa-numita Biserica a Trezirii. Deseori, pastorii penticostali le spun credinciosilor ca prin credinta vor avea sanatate, bogatie si succes pe plan profesional si personal. Unii spun chiar ca ei pot sa faca miracole, cum ar fi sa vindece orice fel de boala, de la febra pâna la SIDA. Si pastorul care s-a inecat in Gabon adusese cu el mai multi credinciosi, carora le promisese ca vor asista la un miracol.


Sexul la birou costa scump economia


Sexul la birou costa mai ales daca are loc in programul de lucru. Potrivit unui studiu social realizat de Oficiul italian pentru protectia consumatorului, Codacons, firmele italiene pierd anual circa 37 de milioane de euro, din cauza relatiilor amoroase intre angajati. Dintre cele 730 de persoane interpelate, 23 la suta au recunoscut ca intretin relatii sexuale la serviciu, in orele de program. In plus, 15 la suta spun ca au relatii de durata, sapte la suta dintre ei fiind casatoriti cu colegi de serviciu, in timp ce trei la suta si-au parasit partenerii de viata din cauza relatiei de la birou. Cei mai multi dintre repondenti au marturisit ca nu se tem ca vor fi prinsi, ba, dimpotriva, pericolul de a fi gasiti in timp ce fac dragoste constituie, de fapt, un puternic afrodiziac. Cei implicati sunt reprezentantii grupei de vârsta intre 45 si 55 de ani, insa relatiile cele mai durabile sunt cele ale angajatilor cu vârste cuprinse intre 35 si 42 de ani. In ceea ce priveste locurile unde se petrec aceste „schimburi de experienta“, ele difera de la o firma la alta. Cele mai dese intâlniri au loc in camara in care femeia de serviciu isi tine maturile, galetile si detergentii, dar si lifturile, terasele si birourile goale din timpul pauzei de prânz sunt o tentatie pentru amorezi.


Lindsay Lohan – adepta jucariilor sexuale


Actrita Lindsay Lohan este o mare amatoare de jucarii sexuale. Dupa cum informeaza site-ul actualite-de-stars.com, prietenii acesteia au primit cu totii din partea sa câte un obiect cu caracter sexual. Manechinul britanic Kate Moss este una dintre prietenele actritei care a primit un astfel de cadou. Potrivit apropiatilor sai, Lindsay este predispusa la petreceri si iesiri in oras de când l-a cunoscut pe Harry Morton, un personaj nelipsit al party-urilor hollywoodiene.


Angelina Jolie, „oaia neagra“ a familiei


Angelina Jolie i-a jignit pe parintii lui Brad Pitt, consumând alcool la petrecerea fiului sau adoptiv, Maddox. Dupa cum informeaza site-ul Yahoo!News, familia actorului venise in vizita in locuinta cuplului hollywoodian pentru a o vedea pe nepoata Shiloh Nouvel. Cu toate acestea, vizita lor s-a incheiat mult mai devreme decât fusese programat, mama artistului fiind nemultumita de comportamentul Angelinei Jolie.


„Parintii lui Brad erau singurii care nu au consumat alcool la acea petrecere, astfel ca s-au simtit prost. Pentru Jane (mama actorului), consumul de bauturi alcoolice este complet nesanatos. Amândoi au plecat cu o impresie foarte proasta despre Angelina, considerând ca este lipsita de tact si nu o intereseaza sentimentele altor persoane“, a declarat un apropiat al actritei pentru revista americana Star.

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS