16.7 C
Craiova
joi, 28 martie, 2024

Horoscop

Berbec


Un sentiment puternic poate disparea brusc din sufletul dumneavoastra fie ca este vorba despre o teama ascunsa, fie de iubirea fata de cineva.


Taur


Faceti echipa buna cu un coleg, pentru ca fiecare isi pune in joc toate calitatile. Dumneavoastra veniti cu rabdarea si efortul fizic, celalalt cu ideile si strategia.


Gemeni


Un obstacol neasteptat va schimba modul de a privi lucrurile. Poate la originea acestui eveniment nedorit se afla actiunile unui inamic care incearca sa va opreasca sa atingeti un scop important.


Rac


Emotiile cresc inaintea unui hop dificil la serviciu. Se vede ca aveti trac si va este greu sa va controlati trairile interioare.


Leu


Sunteti coplesit de amintiri emotionante si nostalgii fata de situatii, persoane sau evenimente din trecut. Va puteti reintâlni cu cineva drag pe care nu l-ati mai vazut de multa vreme.


Fecioara


O persoana matura, cu experienta intr-un anumit domeniu profesional, intervine in rezolvarea unor probleme care va preocupa.


Balanta


Calmul caracteristic va este dat peste cap de interventia inoportuna a unei persoane agitate, irascibile, care, pe unde trece, face valuri. Veti incerca sa aplanati furtuna, pe cât posibil, dar nervii celuilalt nu fac decât sa agite spiritele.


Scorpion


Plecati la drum cu un sentiment negativ, o presimtire ca nu ar trebui sa faceti aceasta calatorie. Ziua este marcata de o mica doza de ghinion: fie nu gasiti la destinatie ceea ce ati fi dorit, fie pe parcursul calatoriei apar situatii nedorite care va strica tot cheful.


Sagetator


Timiditatea va face sa fiti mai inchisi si nu reusiti sa va exprimati furtuna de gânduri si emotii care va incearca.


Capricorn


Felul in care vedeti lucrurile este de ajutor si altora, pentru ca puteti arata concret unui colaborator ce trebuie facut intr-o anumita situatie.


Varsator


Iubirea fata de partener ia o forma concreta, pentru ca nu mai credeti ca este suficient sa faceti curte si sa spuneti vorbe frumoase, ci sa si construiti ceva solid impreuna.


Pesti


Va aflati intr-o situatie confuza: ceva va impinge de la spate sa faceti un pas, pe când altceva va trage de mâneca sa mai asteptati. care va avantajeaza?

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS