11.7 C
Craiova
joi, 25 aprilie, 2024

Ia te uita!

Toc inalt si minte brici (High Heels and Low Lifes)


Regia: Mel Smith


In rolurile principale: Minnie Driver, Mary McCormack


Actiune, Comedie – 2001


TVR 1, ora 20.20


Doua prietene aud intâmplator despre un plan de jefuire a unei banci care ar urma sa aiba loc chiar in cartierul lor din Londra si se hotarasc sa-i santajeze pe hoti. Dar când un simplu telefon le arunca intr-o lume populata de indivizi extrem de periculosi, isi dau seama ca s-au angajat la mult mai mult decât le poate pielea…


Shannon si Frances sunt doua prietene care traiesc la Londra. Frances (Mary McCormack) este o actrita americana care se zbate sa-si faca un rost, iar Shannon (Minnie Driver) este asistenta medicala la un spital de urgenta londonez suprasolicitat. Shannon locuieste cu prietenul ei, Ray, un „sculptor de sunete“, care isi pierde timpul lipit de un scanner radio, interceptând conversatii la telefoane mobile.


Intr-o noapte, scannerul prinde viata si fetele intercepteaza o conversatie despre spargerea unei banci care ar urma sa se petreaca in cartierul lor. Cum politia nu e deloc interesata de aceasta poveste, fetele isi iau inima in dinti si suna banda de hoti pentru a cere o rascumparare. Dar se vor insela amarnic, caci hotii, condusi de periculosii Mason (Kevin McNally) si Kerrigan (Michael Gambon), sunt, de fapt, niste criminali notorii ferm hotarâti sa nu le dea nici macar un banut.


Filmul a fost notat pe site-ul de specialitate cu 6,8.

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS