12 C
Craiova
joi, 25 aprilie, 2024

Horoscop

Berbec


Concentrati-va asupra scopurilor dumneavoastra. Este posibil sa primiti ajutor din partea unui prieten sau a unei rude pentru a finaliza ceea ce ati inceput.


Taur


Asumati-va responsabilitatea propriilor fapte si nu mai dati vina pe altcineva. Aveti câteva idei bune astazi pe plan profesional, pe care ar fi bine sa le puneti in aplicare.


Gemeni


Daca nu sunteti foarte clar in directivele pe care le dati, nu va asteptati ca subalternii sa va prezinte un raport perfect. Ar trebui sa va clarificati mai intâi cerintele pe care le aveti.


Rac


Pe ordinea de zi vor fi grijile pentru siguranta financiara si cea a caminului. Atâta timp cât nu veti face altceva decât planuri privind viitorul dumneavoastra sau al familiei, veti avea parte numai de ingrijorari.


Leu


Veti face fata oricarei opozitii in legatura cu planurile si metodele dumneavoastra. Seful va fi uimit de randamentul de care dati dovada. Persoana iubita se simte insa neglijata.


Fecioara


Analizati-va situatia financiara si faceti planuri de economisire a banilor pentru momentul retragerii din serviciu, pentru o noua casa sau alt lucru pe care vreti sa-l cumparati. In aceasta seara incercati sa va relaxati alaturi de prieteni.


Balanta


Trebuie sa va gânditi la o schimbare. Calatoriile, educatia sau noile proiecte va vor face sa va doriti o noua imagine. Trebuie sa actionati cât mai rapid.


Scorpion


Relatiile sentimentale, atât de tumultuoase in ultima vreme, se vor stabiliza. Calatoria de placere pe care o pregatiti se va derula mai bine decât sperati.


Sagetator


Veti constata ca va este dificil sa discutati probleme personale cu membrii familiei. Veti obtine mai mult daca va achitati cu putin efort responsabilitatile fata de casa si daca incercati sa discutati problemele intime cu prietenii.


Capricorn


Va veti simti deprimat pentru ca sunteti departe de casa sau pentru ca urmeaza sa plecati la un drum lung. Mai mult, rudele sau persoanele mai in vârsta va vor face viata grea astazi.


Varsator


Depresia dumneavoastra este cauzata de sentimentele de singuratate si nesiguranta. Aveti nevoie sa iesiti in oras cu prieteni care gândesc pozitiv si sunt alaturi de dumneavoastra.


Pesti


Incercati sa nu mai luati lucrurile in tragic si sa nu va mai faceti multe probleme din nimicuri. Pâna la urma, totul se va rezolva. Dupa-amiaza exista riscul unei altercatii cu un coleg de serviciu.

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS