16.7 C
Craiova
joi, 28 martie, 2024
Știri de ultima orăMagazinPicatura de cunoastere

Picatura de cunoastere

Imaginea celor 1.000 de reviste


Cariera de aproape 60 de ani a lui Elizabeth Taylor, una dintre cele mai frumoase femei din lume „cu acte in regula“, a fost asociata, de-a lungul vremii, cu celebritate, noroc si nesansa. Fie ca este vorba despre personalitatea puternica a actritei, imaginea sa delicata sau viata personala tumultuoasa, Taylor a reusit sa ramâna mereu in centrul atentiei, chiar si atunci când trebuia sa imparta „scena“ cu alte vedete.


Viata profesionala a actritei a avut un debut deloc rasunator. Rolul mic pe care l-a primit intr-o pelicula din 1942 nu le-a mai fost necesar producatorilor, astfel ca Taylor a pierdut contractul. Pe atunci, actrita avea zece ani.


Ulterior, ea a reusit sa primeasca un rol in primul film din seria „Lassie“, in care a jucat impreuna cu Roddy McDowell, Donald Crisp si Elsa Lanchester. De aceasta data, ea s-a bucurat de atentia criticilor.


Dupa câteva roluri minore, Taylor a primit rolul lui Velvet Brown in pelicula clasica „National Velvet“, din 1944. La numai 12 ani, actrita a reusit sa uimeasca audienta.


In urmatorii ani, Taylor a avut parte numai de roluri secundare. Abia la inceputul anilor ’50 actrita avea sa ajunga la maturitate, din punct de vedere profesional, rolurile de femei sexy, care ieseau din tiparele vremii, transformând-o intr-o legenda a cinematografiei.


Imaginea lui Elizabeth Taylor a aparut in orice revista. Ea a stabilit chiar un record in domeniu, cu 11 aparitii pe coperta publicatiei de prestigiu Life. Cariera sa actoriceasca si viata privata au fascinat publicul, iar vedeta a continuat sa atraga cititorii de pe coperta a numeroase reviste, chiar si la o vârsta la care multe alte actrite sau cântarete s-au retras.


 

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS