21.7 C
Craiova
vineri, 29 martie, 2024

Horoscop

Berbec


Ziua este favorabila intâlnirilor, discutiilor de afaceri si chiar schimbarilor, daca le aveti in plan. In cazul in care aveti temeri legate de un examen, de orice natura ar fi acesta, trebuie sa stiti ca astrele va sunt favorabile.


Taur


Aveti multe de vorbit cu prietenii, de pus la punct intâlniri cu colegii de serviciu sau cu cei cu care colaborati. Sunteti plin de entuziasm si ideile dumneavoastra ii vor insufleti si pe ceilalti.


Gemeni


Sunteti cam nelinistit din cauza unei hotarâri pripite pe care ati luat-o zilele trecute. Deja situatia nu mai depinde de dumneavoastra. Asa ca ar fi bine sa va relaxati si sa petreceti aceasta zi in compania prietenilor si a familiei.


Rac


Trebuie sa stiti ca timiditatea nu face altceva decât sa puna blocaje relatiilor, care de altfel se anunta foarte avantajoase. Veti intra in contact cu o persoana de sex opus care poate da contur viselor dumneavoastra, asa ca nu trebuie sa pierdeti aceasta ocazie.


Leu


V-ati putea simti luat peste picior de afirmatiile unor prieteni facute in gluma. Pe deasupra aveti si unele banuieli la adresa unora dintre acestia. Ar fi bine sa clarificati problema inainte de a va dezlantui furia.


Fecioara


Interesul pe care il manifestati in ultimul timp pentru o persoana este de natura sa va afecteze relatiile de familie. Sunteti insa prea implicat pentru a da atentie unor avertismente primite de la persoane de incredere.


Balanta


Dinamismul de care dati dovada astazi va ajuta sa va terminati treburile in timp record. In jurul amiezii veti obtine o suma de bani care va va fi utila in cumpararea unui obiect vestimentar.


Scorpion


Sunteti nemultumit din cauza unor probleme legate de acte a caror rezolvare intârzie sa apara. Va trebui sa luati masuri prompte, altfel, unul dintre superiori care va are deja in atentie v-ar putea reprosa ca nu va implicati suficient.


Sagetator


Sunteti vioi si inzestrat cu un magnetism deosebit, astfel ca toti cei din jur sunt fermecati.


Capricorn


Este bine ca in aceasta zi sa va puneti la punct un program pentru ca se prevad vizite inoportune si nu ar fi rau sa va terminati treaba inainte de amiaza.


Varsator


Astazi trebuie sa va stapâniti temperamentul. S-ar putea ca, venind spre casa, sa trageti o cearta cu un necunoscut din cauza unor vorbe nepoliticoase.


Pesti


Aveti de gând sa va intâlniti cu o persoana pe care nu ati vazut-o de mult timp si nerabdarea va tine pe jar. Se poate ca aceasta intâlnire sa aiba un impact de proportii asupra dumneavoastra.

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS