9 C
Craiova
marți, 23 aprilie, 2024
Știri de ultima orăMagazinDuran Duran lanseaza un nou album

Duran Duran lanseaza un nou album

Legendara trupa pop-rock Duran Duran continua sa-si mentina ritmul in ceea ce priveste lansarea de noi piese, in ciuda vârstei inaintate a artistilor britanici.


Potrivit site-ului Reuters.co, desi trupa a depasit 25 de ani de activitate, cei cinci cântareti sunt nerabdatori sa plece in turneu pentru promovarea unui nou disc.


In cadrul unui interviu, acordat in Franta, Nick Rhodes, claparul trupei, a declarat ca trupa se va implica „trup si suflet“ in realizarea acestui material, care urmeaza sa fie lansat in februarie sau, cel mai târziu, in martie, sub marca Epic.


„Am descoperit ca, de când formatia s-a reunit, nu numai ca spectacolele live ne-au adus o satisfactie mult mai mare decât inainte, dar am simtit ca «masinaria» creatiei a inceput sa functioneze din nou la capacitate maxima. Un artist care nu cânta live timp de sase luni sau un an isi pierde eficienta. Noi am promis ca vom cânta chiar si atunci când nu vom avea piese noi de promovat“, a declarat Rhodes.


Potrivit sursei citate, urmatoarele spectacole live ale britanicilor sunt programate pe 23 septembrie, in Varsovia, pe 29 octombrie, in cadrul festivalului „Voodoo Music Experience“ de la New Orleans, si pe 11 noiembrie, la festivalul „Bang!“, in Miami.


In perioada noiembrie-decembrie, membrii Duran Duran planuiesc sa faca ultimele retusuri noului album, al carui nume nu a fost stabilit inca. Acesta va fi primul produs de studio, dupa discul „Astronaut“, din 2004.


„Avem câteva piese care nu sunt finisate. Imi place ca totul sa fie cât mai aproape de perfectiune. Recent, am ascultat câteva piese ale lui Marvin Gaye si mi-am dat seama cât de frumoase sunt liniile melodice din acea vreme. Sunt recunoscator pentru ca, in aceasta perioada, mi-au venit câteva idei noi“, a precizat Rhodes.

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS