10 C
Craiova
vineri, 26 aprilie, 2024

Scurte stiri

David Copperfield descopera „Fântâna Tineretii“


David Copperfield, omul care a facut Statuia Libertatii sa dispara, ar putea face acelasi lucru si cu ridurile de pe fetele doamnelor trecute de prima tinerete. Potrivit site-ului Reuters.com, maestrul iluzionist a anuntat ca a descoperit Fântâna Tineretii in Bahamas, ascunsa intre patru insule pe care le-a cumparat recent pentru 50 de milioane de dolari. Surprinzator sau nu, una dintre aceste insule, din lantul Exuma, este de fapt o statiune privata, unde celebritatile inchiriaza apartamente pentru 300.000 de dolari pe saptamâna. „Am descoperit cu uimire acest fenomen: frunzele moarte care intra in contact cu apa din Fântâna Tineretii prind viata din nou. De asemenea, insectele aproape moarte, când sunt atinse cu câteva picaturi, revin la viata“, a declarat magicianul. Copperfield a interzis, pentru moment, accesul vizitatorilor in „apa vie“, asteptând rezultatele testelor efectuate de un grup de biologi.


Autoritatile interzic uzul potiunilor magice


Guvernul peruan a avertizat cetatenii impotriva vracilor si a vrajitoriilor, dupa ce un barbat si-a pierdut viata bând o „potiune magica“ aducatoare de noroc. Potrivit site-ului Reuters.com, medicina alternativa este foarte populara in rândul comunitatilor andean, ziarele locale fiind pline de anunturi ale samanilor autoproclamati care se ofera sa alunge ghinionul oamenilor.


Insa moartea prin otravire a unui barbat care a apelat, saptamâna aceasta, la serviciul unui vrajitor pentru a aduce noroc asupra sa si a familiei sale i-a determinat pe oficialii din guvern sa avertizeze impotriva acestui fel de practici. In mesajul transmis de executiv, oamenii sunt atentionati sa nu consume „potiuni din ierburi a caror origine nu le este cunoscuta sau din plante halucinogene, preparate de samani“.


Taxiuri roz pentru doamne


Autoritatile din Dubai, unul dintre cele sapte emirate arabe, intentioneaza sa puna in functiune taxiuri roz pentru doamne. Dupa cum informeaza site-ul 7sur7.be, masinile vor fi plasate in locurile frecventate in special de femei, potrivit cotidianului local Gulf News. „Taxiuri roz vor circula pe strazile Dubaiului si vor fi rezervate exclusiv doamnelor“, a declarat Ammar Bin Tamim, directorul departamentului pentru taxiuri din cadrul Autoritatii de Drumuri si Transport din Dubai.


„Caroseria, interiorul si scaunele vor avea culoarea roz. In câteva luni vor fi puse in circulatie aproximativ 50 de taxiuri“, a declarat Ammar Bin Tamim.


Christina Aguilera, salvata de „serpi“


Christina Aguilera este fericita ca l-a cunoscut pe Jordan Bratman, actualul sau sot, marturisind ca acesta a salvat-o de „serpii“ care incercau sa profite de pe urma sa. Dupa cum informeaza site-ul Femalefirst.co.uk, frumoasa cântareata americana a avut o serie de experiente neplacute in trecut, fiind dezamagita deseori de prieteni apropiati. „Am avut o problema foarte mare cu increderea in ceilalti. Nu era vorba despre barbati, ci de oameni in general. Când ai succes la o vârsta frageda, se aduna foarte multi «serpi» in jurul tau. Oamenii vor sa iti ia tot ce pot si sunt in stare de orice pentru aceasta“, a declarat cântareata.


Paris Hilton in Cartea Recordurilor


Mostenitoarea lantului de hoteluri Hilton, Paris Hilton, a intrat in Cartea Recordurilor. Dupa cum informeaza site-ul infoshowbizz.com, probabil ca Paris nu va fi foarte incântata de faptul ca editorii celebrei carti au decis sa mentioneze, in editia din 2007, numele sau la categoria persoanelor supraevaluate. Numele vedetei a fost ales dupa ce au fost consultate rezultatele mai multor sondaje realizate de diverse reviste ai caror cititori au mentionat de cele mai multe ori numele lui Paris Hilton ca fiind personalitatea cea mai supraevaluata.

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS