16.2 C
Craiova
vineri, 29 martie, 2024

Horoscop

Berbec


Toanele va fac foarte schimbator astazi, astfel ca toti ceilalti nu vor sti cum sa se poarte cu dumneavoastra.


Taur


Activitatile la care ati contribuit au ajuns intr-un moment de respiro. Parca nu mai munciti la fel de mult, desi nu ati ajuns inca la capat.


Gemeni


Va apropiati de finalul unei etape si deja va gânditi la ceva nou. Viitorul va entuziasmeaza mai mult decât ceea ce sunteti pe cale sa finalizati. Nu este bine sa va concentrati asupra noutatilor inainte de a lasa problemele vechi in ordine.


Rac


Va cam plictiseste o anumita activitate si asteptati de undeva un miracol care sa va motiveze din nou. Acesta poate veni chiar prin intermediul unui coleg care preia câteva dintre sarcinile dumneavoastra.


Leu


Deceptiile sentimentale pot lasa urme adânci in sufletul dumneavoastra. Cel drag face un gest nepotrivit sau spune o vorba care doare si nu gasiti, deocamdata, o cale de comunicare prin care sa alungati tensiunea.


Fecioara


Atmosfera de la serviciu este tensionata, conflictele se incing din orice – mai ales din cauza concurentei sau invidiilor colegiale – si nu va puteti abtine sa nu ripostati dur atunci când sunteti atacati. Intrati usor in dispute si va incapatânati sa sustineti numai punctul dumneavoastra de vedere.


Balanta


Un noroc neasteptat poate rezolva mai repede ca oricând o problema de serviciu sau de ordin financiar. Apare o suma de bani de unde nici nu credeati sau un sfat salvator din partea unui coleg care intervine pozitiv in problemele dumneavoastra.


Scorpion


Un colaborator cu care lucrati direct are intentii ascunse si joaca pe doua fronturi, spunându-le altora ceea ce discutati intre patru ochi.


Sagetator


Un proiect care nu mergea prea bine si pe care l-ati considerat a fi un esec poate renaste brusc, ducând mult mai repede la reusita.


Capricorn


Vestile care apar astazi cu privire la viata sentimentala au un impact special asupra dumneavoastra. Ori va ajuta sa luati o decizie radicala pentru viitor, ori va aduc, in sfârsit, fericirea mult sperata.


Varsator


Discutiile la distanta, intermediate de mijloacele de comunicare, sunt foarte tensionate, deci sa nu va mire ca interlocutorul ridica tonul fara motiv. Nervii cresc si in trafic, orice deplasare devenind motiv de iritare.


Pesti


Treceti pe la banca pentru a primi bani sau pentru a achita o parte din datorii. Contactele cu institutiile importante au un impact financiar deosebit, cu sansa unor câstiguri aparte sau rezolvari ale problemelor arzatoare.

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS