5.9 C
Craiova
sâmbătă, 20 aprilie, 2024
Știri de ultima orăMagazinSe poarta tinutele comode

Se poarta tinutele comode

Stiati ca puteti imbraca tinute comode si nepretentioase si, in acelasi timp, sa fiti in pas cu moda? Pâna si vedetele, care au o grija excesiva fata de imaginea lor, au inceput sa adopte stilul casual.


Va simtiti incomod in costume elegante si va gânditi cu groaza la momentul când trebuie sa urcati pe tocuri? Ei bine, se pare ca in cele din urma designerii s-au gândit si la confortul dumneavoastra si au decretat ca se poarta casual, un stil vestimentar mai putin pretentios. Asa ca de-acum, când inspectati oferta magazinelor (doar suntem in perioada reducerilor!), va puteti indrepta atentia si spre produsele vestimentare croite in modele mai putin sofisticate. Casual este un stil vestimentar care avantajeaza in general femeile cu un stil de viata foarte dinamic. O pereche de pantaloni nepretentiosi asortati cu o bluza cu imprimeuri vesele si o pereche de balerini reprezinta o varianta de tinuta numai buna de purtat intr-o zi de serviciu. De asemenea, o fusta trei sferturi sau pâna la genunchi, un maiou si o pereche de papuci fara tocuri va pot oferi aceeasi lejeritate in miscare.


Printre vedetele care prefera stilul casual se numara si frumoasa Andreea Raicu, cea care pâna nu demult ne obisnuise cu aparitiile sale de o eleganta desavârsita. Totusi, de ceva vreme vedeta a decis ca este timpul sa-si mai schimbe stilul cu care si-a obisnuit fanii.


Incaltamintea fara tocuri este in top


„In ultima vreme mi-am schimbat stilul vestimentar. Acum port haine care s-ar inscrie intr-o linie mai casual, mai cool, mai relaxat. Nu mai port tocuri ziua, cum purtam inainte. Oricum, nu te poti simti relaxat când mergi cu niste tocuri de zece centimetri in timpul zile si ai de facut multe drumuri“, a spus Andreea Raicu. De ceva timp, fostul manechin a descoperit ca adora incaltamintea fara tocuri si a marturisit ca are deja o colectie de balerini si sandale sau papuci, toate fara tocuri. Stilistii afirma ca in aceasta vara, pentru a fi in pas cu moda, trebuie sa va alegeti incaltaminte fie cu tocuri foarte inalte, fie fara tocuri. Incaltarile cu tocuri medii sunt excluse in acest sezon.


In caz ca va decideti sa abordati tinute casual nu inseamna ca veti parea mai putin feminine sau nearanjate, dimpotriva.


„Si hainele comode pot fi feminine. Daca ma imbrac intr-un trening sau intr-un tricou mai larg nu inseamna ca nu am grija de imaginea mea. In plus, acesta este trendul sezonului“, a spus prezentatoarea, care va reveni pe micile ecrane din toamna. Aceasta are si o explicatie pentru schimbarea sa de stil. „Am inceput sa port haine foarte comode si in care ma simt bine. Pentru a ne simti mai relaxate nu ar trebui sa ne impopotonam prea tare in timpul zilei“, a sfatuit Andreea Raicu. Pâna la urma, foarte importanta este si starea dumneavoastra de spirit, puteti fi sexy fara a imbraca o tinuta sofisticata, dar abordând o atitudine adecvata.

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS