21.7 C
Craiova
vineri, 29 martie, 2024
Știri de ultima orăMagazinVedete indragostite de pahar

Vedete indragostite de pahar

Din vedetism, neglijenta sau dorinta de socializare la petreceri fitoase, multe staruri si-au periclitat sau chiar si-au distrus cariera si viata din cauza alcoolului.


Tot mai multe vedete de la Hollywood par a vedea in alcool singura si cea mai buna solutie pentru a face fata celebritatii. In spatele imaginii lor ingenue si curate, se ascund de multe ori vicii diabolice, care le distrug vazând cu ochii. Una dintre frumusetile Hollywoodului, Cameron Diaz, are o slabiciune pentru bauturile alcoolice, in special pentru whisky. Recent, vedeta a fost surprinsa la Londra, atât de ametita de bautura, incât a avut nevoie sa se sprijine de bodyguard pentru a ajunge la masina. Din câte se pare, nici macar partenerul de viata al actritei, Justin Timberlake, nu reuseste sa isi convinga iubita sa renunte la acest obicei. Insa „logodnica Americii“ nu este singura vedeta amorezata de alcool. Si alte nume mari din show-bizz au o relatie aparte cu Bachus. Printre acestea se afla si Mariah Carey. Cea care a vorbit in premiera despre pasiunea lui Carey pentru alcool a fost o colega de breasla, nici ea straina de simpatia pentru pahar: Christina Aguilera.


„Eram o data la o petrecere si cred ca era foarte beata, pentru ca mi-a spus niste lucruri extrem de jignitoare. Insa in acea perioada suferise o cadere nervoasa. Poate lua medicamente, cine stie“, a spus Aguilera. Replica lui Mariah nu s-a lasat prea mult asteptata: „Ultima oara când am vazut-o a venit neinvitata la o petrecere de-a mea, iar comportamentul sau era discutabil“, a spus ea.


Vedetele – discipoli ai lui Bachus


Alte vedete si-au facut chiar un obicei din a fi surprinse in stare de ebrietate. Este vorba de Paris Hilton, Lindsay Lohan sau Tara Reid. Mult mai serioasa pare a fi problema de care sufera fosta playmate Anna Nicole Smith. In 2004, voluptuoasa blondina a aparut la ceremonia de decernare a premiilor MTV intr-o stare avansata de ebrietate, ea fiind indepartata de pe scena dupa ce a inceput sa indruge fraze lipsite de sens. Anna nu s-a invatat insa minte si a cazut din nou in ispita in 2005, la concertul Live 8 din Philadelphia. Organizatorii au dat-o in judecata pentru ca ar fi adus prejudicii imaginii evenimentului. Exista insa si staruri care par sa isi fi dat seama de pericolul reprezentat de alcool sau droguri si au renuntat, schimbându-si complet viata. De exemplu, Johnny Depp, unul dintre cei mai nonconformisti actori de la Hollywood, declara: „Am pierdut mult timp din viata consumând alcool si droguri! Deseori am vazut moartea cu ochii“. Astazi, Johnnny Depp si-a schimbat radical viata si traieste linistit alaturi de partenera sa, Vanessa Paradis, si de cei doi copii ai lor.

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS