15.9 C
Craiova
vineri, 19 aprilie, 2024

Horoscop

Berbec


Persoana iubita va cere explicatii in legatura cu o veste sau un telefon primit intr-un moment total nepotrivit. In urma discutiei cu aceasta ati putea afla ca cineva incearca sa va submineze relatia.


Taur


Aveti toate elementele pozitive de care este nevoie, dar conditia reusitei este fermitatea.


Piedicile nu sunt usor de trecut, mai ales ca acum adversarii sunt mai inversunati ca oricând, dar veti putea reusi alaturi de cei in care aveti incredere.


Gemeni


Veti primi o veste sau un telefon de la o persoana la care tineti foarte mult. Puteti sa lasati treburile pe alta data si sa va relaxati, mai ales ca o invitatie ca aceea pe care o veti primi nu apare prea des.


Rac


O colaborare mai veche revine in actualitate, insa oferta pe care o primiti nu va atrage. Vi se va aduce la cunostinta ca urmeaza sa câstigati o suma importanta de bani.


Leu


Plictiseala si singuratatea va dau o stare de melancolie pe care nu o puteti alunga decât cu ajutorul prietenilor. Sunteti foarte sentimental si ati putea pune la cale o noua cucerire.


Fecioara


Sunteti nevoit sa va asumati responsabilitati sau sa incepeti proiecte care ii includ si pe ceilalti. A sosit momentul sa va preocupati de cei apropiati si, daca este cazul, sa-i sustineti.


Balanta


Problemele legale revin in actualitate si este bine sa tineti cont de ele in tot ceea ce faceti. Este insa si o zi favorabila relaxarii alaturi de cei dragi.


Scorpion


Ati putea programa o intâlnire de afaceri pentru ca sigur veti avea succes. Acelasi lucru se poate spune si despre tranzactii sau schimburi de bunuri, pentru ca tot ceea ce are legatura cu comertul prezinta avantaje reale pentru dumneavoastra.


Sagetator


Ziua aceasta va poarta noroc si daca stiti sa va impuneti punctul de vedere veti obtine satisfactii importante. Veti reusi daca stiti cui sa va adresati si sa cereti ajutor.


Capricorn


Aveti senzatia ca trebuie sa luptati impotriva tuturor pentru ca anumite lucruri nu decurg conform planului. Nu este chiar asa: la momentul oportun veti afla ca aveti alaturi persoane importante, care va sprijina.


Varsator


S-ar putea sa primiti vizita unei rude. Chiar daca nu va va face placere sa stati la sueta, nu aveti incotro. Oricum, ati mai putea afla vesti despre ceea ce se petrece in familie.


Pesti


Timpul va preseaza si nu veti fi in stare sa terminati tot ceea ce v-ati propus. Poate daca veti face câteva drumuri pe la cine trebuie veti reusi sa obtineti un ajutor important.

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS