11.7 C
Craiova
marți, 23 aprilie, 2024
Știri de ultima orăMagazinBarbatii aleg culori vii

Barbatii aleg culori vii

S-au dus vremurile când barbatii se imbracau in culori sobre. De ceva timp, designerii au decis ca este timpul ca si reprezentantii sexului puternic sa poarte roz sau vernil.


Sa mergi la cumparaturi cautând haine pentru barbati nu este deloc usor. Daca doamnele si domnisoarele au de unde alege, existând magazine cu produse vestimentare destinate doar femeilor, craiovenii nu se pot bucura de aceleasi privilegii. Totusi, vremurile pe când barbatii nu puneau mare pret pe felul cum arata s-au cam dus, de aceea si reprezentantii sexului puternic au inceput sa fie atenti la ce se poarta. De când cu moda metrosexualilor (denumire acordata barbatilor care dau o atentie deosebita felului in care arata, n.r), si reprezentantii sexului puternic dau atentie sfaturilor designerilor. Asa ca, de ceva vreme si barbatii sunt „sensibili“ la tendintele modei. Cum insa oferta cu articole vestimentare pentru barbati nu este la fel de generoasa ca si cea pentru doamne, barbatii nu au motive sa petreaca o zi la cumparaturi.


Indrazniti verde crud!


In aceasta vara, domnii care prefera tinutele elegante au un motiv in plus de bucurie: designerii au decis revenirea costumului pe podiumurile prezentarilor. Costumul, adeseori considerat un articol vestimentar conservator, se dovedeste insa a fi foarte practic.


Fie ca trebuie sa petreceti o zi la birou, fie ca vreti sa faceti impresie buna când mergeti la un interviu pentru o noua slujba, clasicul costum va poate scoate din incurcatura. In plus, acesta poate fi imbracat si la diferite cocteiluri si petreceri. Daca nu sunteti totusi adeptii tinutelor elegante, atunci cu siguranta va veti indrepta atentia spre comozii blugi sau catre pantalonii de in (numai buni de purtat când termometrul urca vertiginos spre temperaturi de nesuportat). Un alt articol vestimentar catre care barbatii ar trebui sa-si indrepte atentia in aceasta vara sunt camasile. Pentru tinutele casual, camasile sunt ideale, mai ales daca au si diferite imprimeuri. In ceea ce priveste culorile, ei bine a sosit vremea sa va inveseliti. Se poarta culorile vii. Asa ca, de acum garderoba domnilor va cuprinde culori precum: rosul aprins, rozul si chiar verdele crud.

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS