14.5 C
Craiova
joi, 28 martie, 2024

Scurte stiri

Apel de urgenta dupa ce s-a indragostit de un politist


O americanca a sunat la politie pentru a afla mai multe date despre un politist care i-a cazut cu tronc. In cele din urma, in loc de o intâlnire cu politistul, femeia a obtinut „intâlnire“ la tribunal. „Totul a inceput dupa ce vecinul Lornei Jeanne Dudash a sunat la politie pentru a se plânge de zgomot“, a declarat sergentul David Thompson, din cadrul politiei din Washington. Câteva ore mai târziu, Lorna a sunat la politie pentru a cere ca politistul cu pricina sa se intoarca. „Vreau sa fiu sincera cu dumneavoastra. Cred ca este cu adevarat dragut. Am 45 de ani si mi-ar placea sa-l intâlnesc din nou, insa nu stiu cum as putea face acest lucru fara a suna la 911“, a spus femeia. „Stiu ca nu este un caz de urgenta, insa as vrea sa va rog sa-i dati numarul meu de telefon si sa-l rugati sa se intoarca“, a mai spus Lorna. Poltistul a revenit la locuinta femeii, insa pentru a o aresta pentru apelarea nejustificata a unui numar de urgenta. Ea este pasibila sa fie condamnata la un an de inchisoare si la plata unei amenzi de mai multe mii de dolari.


Spanacul – secretul unei siluete de vis


Cercetatorii suedezi au ajuns la concluzia ca pentru a avea o silueta de vis tot ce trebuie sa facem este sa consumam mult spanac. Specialistii de la Universitatea din Lund, Suedia, au descoperit ca tilacoidul, un compus prezent in frunzele de spanac, este capabil sa incetineasca digestia grasimilor. In plus, aceasta substanta „ar pacali“ stomacul, facându-l sa creada ca este satul, chiar daca nu este. Cercetatorii suedezi au realizat unele experimente pe soareci. Jumatate dintre cobaii testati au urmat o dieta plina de grasimi. In plus, le-a fost administrat tilacoid. Celorlalti soricei nu le-a fost administrata aceasta substanta. Specialistii au descoperit ca soriceii din primul grup nu s-au ingrasat ca semenii lor din celalalt grup. In plus, nivelul de grasimi si de zahar din sângele lor era cu mult mai mic. Nu se stie daca asta se va intâmpla in cazul oamenilor, cert este ca pentru a obtine acelasi efect, trebuie sa consumam zilnic o jumatate de kilogram de spanac.


Sean Lennon – un nou album dupa opt ani de pauza


Sean Lennon, fiul celebrului solist al formatiei Beatles, John Lennon, a avut nevoie de opt ani pentru a-si lansa cel de-al doilea album. LP-ul sau de debut, „Into The Sun“, a fost lansat pe piata in 1998. Dupa opt ani, pe 26 septembrie, Lennon isi va lansa si cel de-al doilea album, intitulat „Friendly Fire“. „Am fost mult timp destul de dezamagit de aceasta industrie. Insa nu am renuntat niciodata sa inregistrez melodii, sa cânt si sa concertez, insa doar foarte discret“, a declarat Lennon. Pentru el, „Friendly Fire“ reprezinta inca o incercare de a face muzica. Pentru fiecare melodie de pe album, Lennon a realizat câte un videoclip, in care apar, printre altii, Carrie Fischer, Lindsay Lohan si Bijou Phillips.


Mischa Barton – o anonima in Anglia


Actrita Mischa Barton nu se impaca totusi cu ideea ca nu este foarte cunoscuta in Anglia. Dupa cum informeaza site-ul lecinema.ca, vedeta serialului „OC“ s-a nascut la Londra, insa parintii sai s-au mutat la New York când ea avea doar cinci ani. Barton a declarat recent ca i-ar placea ca locuitorii orasului sau natal sa stie de existenta ei. Actrita este mult mai celebra in Statele Unite ale Americii, unde are numerosi fani. „Sunt surprinsa sa aflu ca in Anglia nimeni nu ma cunoaste. Este incredibil. Trebuie mereu sa ma prezint, lucru care in Statele Unite nu mi se intâmpla niciodata“, a declarat Mischa Barton.


Pe de alta parte, actrita a precizat ca isi doreste ca in viitor sa aiba posibilitatea sa interpreteze roluri mai complexe decât cel al bogatasei Marissa din serialul „OC“.

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS