11.4 C
Craiova
vineri, 29 martie, 2024
Știri de ultima orăMagazinCei mai mari aventurieri de la Hollywood

Cei mai mari aventurieri de la Hollywood

Cunoscuta revista InTouch a realizat un clasament al celor mai mari „cuceritori de inimi“ de la Hollywood. Pentru ca redactorii americani au avut de unde sa aleaga, lupta pentru primele locuri a fost dura si nemiloasa.


In mod surprinzator, pe locul I in topul „cuceritorilor“ se afla actrita Lindsay Lohan. Desi are doar 20 de ani, la capitolul cuceriri, Lindsay se poate mândri cu un palmares de invidiat. De altfel, ascensiunea pe plan profesional a actritei este „pavata“ cu numeroase relatii de amor, toate mediatizate la maximum. Primii pasi in ale amorului nu au fost deloc fericiti pentru actrita. Primul sau prieten, Aaron Carter, a inselat-o, iar prima sa mare iubire, Wilmer Valderrama, a pus capat relatiei. De atunci insa, Lindsay si-a schimbat total atitudinea fata de barbati, din palmaresul sau de cuceriri facând parte nume de calibru precum Stavros Niarchos, Sean Lennon, Jared Leto, Christian Slater, Bruce Willis sau Colin Farrell. Asadar, nu mira pe nimeni ca roscata actita a fost incoronata „aventuriera“ Hollywoodului.


Locul doi in clasament este ocupat tot de o reprezentanta a sexului frumos, Paris Hilton, care, de când a pus capat relatiei cu Stavros Niarchos, a inceput sa „zboare“ din floare in floare. Din palmaresul sau fac parte Nick Carter, Nick Lachey, Leonardo DiCaprio, Andy Roddick, Fred Durst, Colin Farrell si Josh Hartnett. Primul reprezentant al sexului tare, prezent in top, este Colin Farrell. In cazul lui, lumea nu se intreaba ce frumusete de la Hollywood a ajuns in patul lui, ci mai degraba ce nume i-au mai ramas pe lista. De la nasterea fiului sau, James, cu topmodelul Kim Bordenave, starul irlandez pare sa se mai fi cumintit. Prietenii lui spun chiar ca noua sa iubita, Lake Bell, l-ar fi adus cu picioarele pe pamânt si ca cei doi chiar si-ar face planuri de casatorie. Cert este ca actorul se poate mândri ca le-a sedus pe unele dintre cele mai frumoase vedete de la Hollywood, precum Rosario Dawson, Britney Spears, Paris Hilton, Demi Moore, Salma Hayek sau Kate Moss.


Vedete de la Hollywood si cuceririle lor celebre


Locul patru in clasament este ocupat de actorul Jared Leto. De când s-a despartit de Cameron Diaz, in 2003, starul american este mereu in cautare de noi cuceriri. Preferatele sale par sa fie vedetele tinere, aflate la inceput de drum, precum Britney Spears, Scarlett Johannson sau Ashley Olson. Printre cuceririle sale celebre se numara si Paris Hilton, Angelina Jolie si Jessica Simpson.


Kirsten Dunst este si ea prezenta in top, pe locul al cincilea. De la primul sau sarut pe marele ecran, cel cu Brad Pitt in „Interviu cu un vampir“, viata amoroasa a vedetei a cunoscut o ascensiune rapida. Printre „victimele sale“ se afla partenerul sau din Spiderman, Tobey Maguire, Josh Hartnett, alaturi de care a jucat in „Virgin Suicides“ sau Orlando Bloom, pe care l-a avut partener in „Elizabethtown“. Kirsten a mai fost zarita in ipostaze tandre cu Leonardo DiCaprio, Adam Levin sau Rick Salomon.


Pe locul sase este comediantul David Spade. Locul sapte este ocupat de liderul formatiei Maroon 5, Adam Levine. Acesta este urmat de latin-loverul Wilmer Valderrama. Penultimul loc pe lista „cuceritorilor“ este ocupat de frumoasa Kristin Cavallari. Pe ultimul este R&B Usher.

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS