17.8 C
Craiova
joi, 28 martie, 2024

Horoscop

Berbec


Sunteti motivat in tot ceea ce faceti, astfel ca nimeni nu va poate impiedica sa obtineti realizarile scontate. Este o zi in care daruiti dragoste si primiti pasiune. Persoana iubita va face un cadou care va va bucura foarte mult.


Taur


Fie ca va convine sau nu, veti fi nevoit sa le faceti sefilor pe plac. Se pare ca depindeti inca de ei si lucrul acesta va scoate din sarite. Aveti insa si posibilitatea sa câstigati o suma de bani dintr-o sursa necunoscuta.


Gemeni


Va ajung la urechi vorbe nu tocmai placute. Pâna sa va dati seama ca sunt simple zvonuri n-ar fi exclus sa va treziti certându-va cu cineva drag. Trebuie sa fiti foarte prudent.


Rac


Sunteti pe punctul de a lua o decizie foarte importanta cu privire la viitor. Daca nu sunteti sigur ca ati analizat bine situatia si nu puteti prevedea urmarile, poate n-ar fi rau sa amânati punerea in practica a planurilor dumneavoastra.


Leu


Aveti un simt acut in ceea ce priveste depistarea ocaziilor favorabile, insa ezitati mereu. Luati-va inima in dinti si treceti la fapte, nu mai asteptati.


Fecioara


In dragoste, totul merge ca pe roate. Trebuie sa stiti insa ca o persoana de sex opus, din anturajul dumneavoastra, va poarta noroc.


Balanta


Sunteti nervos si pe buna dreptate. Vestile pe care le tot asteptati din partea unei firme intârzie sa apara. Va merge mai bine in dragoste, iar aluziile unor persoane de sex opus va vor confirma acest lucru.


Scorpion


Sunteti prea agitat si din aceasta cauza riscati sa faceti totul pe dos. Stati departe de aparatura electrocasnica si de aragaz. Catre seara va puteti planifica vizite sau va puteti intâlni cu o persoana care va atrage foarte mult.


Sagetator


Un prieten se confrunta cu probleme financiare, motiv pentru care va solicita ajutorul. Chiar daca nu va surâde ideea de a-i da bani cu imprumut, se pare ca nu prea puteti sa-l refuzati.


Capricorn


S-ar putea sa fiti cam deprimat din cauza unor vesti. Nu prea stiti incotro sa va indreptati, mai ales ca nici nu prea stiti la cine sa apelati ca sa iesiti din impasul financiar actual.


Varsator


Desi aveti o multime de planuri in cap, n-ar fi exclus sa descoperiti ca nu sunteti in stare sa realizati nici macar o parte mica din cele propuse. Cu toate acestea, veti beneficia de ajutor de la prieteni si, cu putin noroc, veti obtine macar câteva confirmari.


Pesti


Planuiti sa faceti o calatorie de placere, dar problemele pe care le aveti cu banii v-ar putea impiedica si de data aceasta sa va indepliniti dorinta. Cu putina imaginatie, puteti face aceasta zi mai placuta.

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS