16.2 C
Craiova
vineri, 19 aprilie, 2024
Știri de ultima orăMagazinImbracaminte pentru vara

Imbracaminte pentru vara

Desi designerii spun ca pentru aceasta vara cea mai frumoasa combinatie este cea intre alb si negru, care reprezinta o unire simpla, dar rafinata si care denota eleganta si sobrietate, in magazinele cu articole de imbracaminte din Craiova se gasesc absolut toate combinatiile de culori.


Oferta de imbracaminte pentru sezonul cald s-a diversificat pe masura ce temperatura din termometre a crescut. In magazine se gasesc tot felul de articole de imbracaminte, la preturi pentru toate buzunarele.


Tricourile in culori contrastante, cu modele geometrice, in special dungi, mai subtiri sau mai late, pe orizontala sau dispuse fara vreo forma anume, paralele sau sub forma unor tivuri, sunt unele dintre cele mai cautate articole de imbracaminte. Acestea se pot purta atât in cluburi, cât si la plimbarile din oras. Dintre toate stilurile, cel mai puternic se contureaza cel marinaresc. Dungile sunt foarte indragite si de fanii stilului sport si se pot combina excelent cu bluzele de trening sau sepcile. Tricourile se gasesc in magazine la preturi cuprinse intre 25 si 45 RON. Acestea se pot purta in combinatie cu o pereche de pantaloni trei sferturi, foarte la moda in ultimul timp, intr-o singura culoare (crem, gri, albastru etc.), din material de blugi sau in. Acestia se gasesc in magazine la preturi incepând de la 35 RON si pot ajunge si la 120 RON. Se mai asorteaza foarte bine si cu pantaloni lungi din in cu preturi cuprinse intre 75 si 160 RON.


„De obicei, baietii mai cumpara si tricouri care au imprimate numele unor jucatori de la Campionatul Mondial de Fotbal din Germania. Cele mai cautate sunt tricourile nationalei Braziliei, si in special cu numele lui Ronaldinho. Preturile sunt de aproximativ 30 RON“, a declarat una dintre vânzatoarele unui magazin.


Fustele gipsy, la mare cautare


Femeile pot opta pentru tricourile cu mâneca scurta sau fara mâneca, cu decolteuri foarte adânci sau cu nasturi, din materiale sintetice sau din bumbac, care se gasesc la preturi cuprinse intre 20 si 50 RON. Acestea pot fi asortate cu pantaloni scurti sau trei sferturi, care costa intre 40 si 100 RON.


La mare cautare in aceasta vara sunt fustele gipsy. Acestea se pot asorta cu bluze viu colorate, iar talia se poate marca cu o curea care se ataseaza la fusta. Pretul unei fuste gipsy variaza in functie de magazinul de la care doriti sa o achizitionati. Acesta poate ajunge si la 150 RON, dar o puteti gasi si la 35 RON. Fustele mai pot fi asortate si cu rusticele camasi din materiale vaporoase, cu croieli ultrafeminine, la preturi cuprinse intre 45 si 80 RON. Pentru aceasta vara, urmasele Evei mai pot opta si pentru fuste scurte confectionate din elastan, cu catarame metalice, la pretul de 22 RON, sau pentru fuste cu lungime medie confectionate din elastan in combinatie cu bumbac, la pretul de 45 RON.


In magazine se mai gasesc si seturi pentru femei, formate din tricou brodat si fusta imprimata cu flori, confectionate din bumbac, la preturi de aproximativ 50 RON, sau rochii pentru vara imprimate cu modele florale cu preturi cuprinse intre 40 si 60 RON.

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS