12.6 C
Craiova
vineri, 19 aprilie, 2024

Horoscop

Berbec


Nici nu ati terminat bine o lucrare importanta, ca va gânditi deja sa incepeti alta. Nu exagerati cu munca si oferiti-va câte o pauza din când in când.


Taur


Se pare ca sunteti irascibil din cauza ca ati ratat o afacere. Nu va descarcati nervii in familie. Vedeti daca nu cumva ati gresit fata de colaboratori.


Gemeni


S-ar putea ca persoana iubita sa va reproseze lipsa de afectivitate si faptul ca acordati prea multa importanta afacerilor. Nu neglijati odihna.


Rac


Este posibil sa intelegeti gresit actiunile unui partener de afaceri si sa va certati. Fiti calm si analizati impreuna tot ce s-a intâmplat, pentru ca altfel riscati sa rupeti relatiile.


Leu


Nu va faceti un program strict, pentru ca este posibil sa apara evenimente neprevazute. S-ar putea sa aveti de facut cheltuieli mari si sa nu va ajunga banii.


Fecioara


Este posibil sa va certati cu persoana iubita, pornind de la o contradictie intr-o chestiune minora. Nu fiti impulsiv. Prietenii va invita sa petreceti seara impreuna.


Balanta


Relatiile sentimentale si contactele sociale pot avea de suferit din cauza unor probleme de comunicare. Va simtiti obosit si nu aveti chef sa va vedeti cu nimeni.


Scorpion


Dimineata va pregatiti pentru o calatorie sau pentru plecarea in concediu. O persoana mai in vârsta din familie va da sfaturi de care ar fi bine sa tineti cont.


Sagetator


Aveti succes in toate activitatile legate de camin. Daca aveti ocazia sa plecati intr-o calatorie, va sfatuim sa refuzati. Sunteti predispus la accidente.


Capricorn


Stati mai bine cu banii si intentionati sa plecati intr-o calatorie la rude. Ar fi bine sa luati legatura cu ele din timp, ca sa va asigurati ca le gasiti acasa.


Varsator


Dimineata sunteti foarte ocupat cu o afacere urgenta. Membrii familiei va solicita ajutorul, dar sunteti tentat sa ii refuzati, pe motiv ca nu aveti timp.


Pesti


Dimineata sunteti foarte ocupat cu o afacere urgenta. Membrii familiei va solicita ajutorul, dar sunteti tentat sa ii refuzati, pe motiv ca nu aveti timp.

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS