10.3 C
Craiova
joi, 25 aprilie, 2024

Horoscop

BERBEC


O sa va schimbati perspectiva putin in aceasta saptamâna. Nu va simtiti bine cu imperfectiunea, cu toate ca trebuie sa realizati ca trecutul este trecut. Va doriti aventuri noi si palpitante, insa trebuie mai intâi sa va realizati obiectivele profesionale, pentru a putea sa va permiteti excentritati.


Va veti simti acasa oriunde ati fi, dar nu uitati ca trebuie sa aveti simtul masurii in toate actiunile pe care vreti sa le intreprindeti.


TAUR


Trebuie sa va dati seama de propriile limitari. Trebuie sa va dezvoltati si sa va utilizati talentul de negociator.


Va simtiti coplesit de numeroasele responsabilitati date in ultima perioada, dar nu trebuie decât sa va concentrati asupra obiectivelor imediate si sa le luati pe rând. Nu asteptati sa primiti ajutor din partea prietenilor sau familiei. Nu este indicat sa incepeti lucruri noi, mai ales in domenii necunoscute.


GEMENI


Va bucurati de viata si simtiti nevoia sa impartasiti acest sentiment si cu altii. Trebuie sa stiti ce vreti cu adevarat de la viata si de la ceilalti si veti fi surprins de asteptarile dumneavoastra, mai ales ca unele sunt pe cale de indeplinire.


In aceasta saptamâna simtiti nevoia sa va clarificati cu privire la motivatiile celorlalti, pentru a intelege mai bine câteva dintre persoanele apropiate. Nu veti regreta nici o clipa petrecuta alaturi de cei dragi.


RAC


Este momentul sa va refaceti dupa o lovitura sentimentala si aceasta saptamâna este cel mai potrivit moment ca sa incepeti. Poate ca increderea dumneavoastra a fost destul de rau scuturata, insa stiti ca in adâncul sufletului aveti puterea de a va reface si a privi catre zori mai senine. Capacitatile dumneavoastra organizatorice va vor oferi ocazia de a promova, mai ales catre mijlocul saptamânii. Incercati sa rezolvati problemele sentimentale adâncindu-va in munca.


LEU


Gasiti, in aceasta saptamâna, un sistem care sa va satisfaca nevoile. Capacitatea dumneavoastra diplomatica va fi admirata de toata lumea. Exista posibilitatea sa primiti mai mult interes din partea colegilor decât v-ati fi asteptat. Sunteti in permanenta in cautarea celor mai bune solutii. Criticile va pot face sa reflectati si sa schimbati unele lucruri din viata dumneavoastra. Asteptati de la ceilalti mai multa intelegere, dar daca nu o s-o gasiti stiti cum sa faceti ca lucrurile sa mearga in directia dorita de dumneavoastra.


FECIOARA


Sunteti insotiti de noroc in saptamâna in curs si vreti sa il impartiti cu altii mai putini favorizati. Va amintiti cât de important este sa joci cinstit cu altii, pentru ca roata se intoarce si nu stiti niciodata când va trebui sa apelati la onestitatea altora. Simturile dvs. sunt trezite de noi inceputuri, daca nu la nivel profesional, atunci cu siguranta la capitolul dragoste. Asteptati sa va intâlniti cu persoanele dragi.


BALANTA


Este o saptamâna in care doriti sa schimbati totul, de la propria viata, pâna la a celor din jur. Trebuie sa va temperati si sa va concentrati asupra responsabilitatilor apropiate, altfel riscati sa pierdeti si nu va permiteti acest lucru. Catre sfârsitul saptamânii planuiti o iesire la munte sau la mare, insa posibilitatile sa se concretizeze acest plan sunt reduse din lipsa banilor. Nu disperati pentru ca banii urmeaza sa intre in contul dumneavoastra cât de curând..


SCORPION


Va folositi intelepciunea si rabdarea pentru a deschide usi la care nu aveati acces pâna acum. Acum ca stiti cum, veti fi capabil sa obtineti oportunitati iar si iar. Veti fi confruntat cu aspecte importante si persoane sensibile, asa ca aveti grija cum va distribuiti atentia si concentrarea. Trebuie sa aveti tact si sa incercati sa rezolvati lucrurile cu calm. Visurile dumneavoastra se vor indeplini intr-un final.


SAGETATOR


In aceasta saptamâna veti avea abilitatea de a pleca din lupte pe care stiti ca nu le puteti câstiga. Trebuie sa vedeti partea luminoasa a lucrurilor in acest moment, pentru a nu fi deprimat. Acordati atentie nevoilor copiilor, dar si celor ale adultilor.


Daca sunteti rabdator, in week-end veti avea parte de o surpriza placuta. Puteti avea o intâlnire neasteptata, care va va schimba cursul vietii in urmatoarea perioada. Puterea asupra evenimentelor din viata dumneavoastra va deveni din ce in ce mai mare.


CAPRICORN


Vreti sa scapati de tot stresul emotional pe care il simtiti. O iubire mai veche va da sentimente contradictorii si nu stiti ce vreti. Actualul partener nu are rabdare cu indecizia dumneavostra. Incercati sa intelegeti ca nu mai este cazul sa fugiti de adevarata dragoste. Pe plan profesional primiti o oferta la care ar fi cazul sa va gânditi foarte bine, deoarece va poate schimba viata in bine. Trebuie sa fiti mai hotarât in deciziile pe care urmeaza sa le luati.


VARSATOR


In aceasta saptamâna toate proiectele incepute vor fi finalizate si veti fi mândru de acest lucru. Conexiunile bune si timpul potrivit va pot aduce beneficii financiare. Nu uitati sa multumiti cuiva care v-a facut o mare favoare. O relatie are nevoie sa fie intarita prin actiuni si cuvinte, altfel riscati sa pierdeti totul daca neglijati cele mai importante aspecte. Nu trebuie sa va neglijati familia, pentru ca ea constituie baza existentei dumneavoastra.


PESTI


Va inchideti in cochilie si nu va veti mai arata sentimentele. Trasati o linie de demarcatie intre realitate si ceea ce se intâmpla in interiorul dumneavoastra. Aveti nevoie de putina liniste, mai ales ca sunteti mai impusiv decât de obicei. Incearcati, in aceasta saptamâna, sa va canalizati energia intr-un mod mai constructiv, spre o mai buna intelegere cu ceilalti. Nu incercati sa va impuneti punctul de vedere cu orice pret.

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS