22 C
Craiova
joi, 28 martie, 2024
Știri de ultima orăMagazinDe la actrite si cântarete, la modele

De la actrite si cântarete, la modele

Toti le cunoastem din filme sau pentru cântecele lor. Sunt obisnuite cu camerele de filmat si nu mai au nevoie de publicitate. Designerii si-au dat seama de impactul mediatic al actritelor si cântaretelor si au apelat de multe ori la ele pentru a-si prezenta si promova creatiile vestimentare, cosmeticele si alte produse.


Sunt figuri cunoscute care ne atrag atentia. Satule sa apeleze la modele pe care nimeni nu le cunoaste, firmele de moda au ajuns la concluzia ca este mai rentabil sa angajeze vedete de la Hollywood. Astfel au inceput un experiment care s-a dovedit a fi un succes garantat. Printre ultimele vedete care si-au imprumutat imaginea marilor firme se numara Mariah Carey, Drew Barrymore si Lindsay Lohan.


Dupa ce a slabit noua kilograme, Mariah Carey a devenit imaginea campaniei publicitare a marcii Louis Vuitton. Intotdeauna a atras-o lumea modei, desi decolteurile sale exagerate si fustele mini provocatoare nu se potrivesc cu stilul celebrei firme de accesorii.


Una dintre vedetele „coapte“ de la Hollywood, care a demonstrat ca poti fi mai frumoasa la 40 de ani decât la 20, este Sharon Stones. De aceea, Dior a decis ca actrita sa reprezinte imaginea produselor cosmetice antiimbatrânire ale marcii. Si, fara indoiala, a facut o alegere buna.


Actrita Scarlett Johansson a bagat in buzunar suma de doua milioane si jumatate de euro pentru a se alatura listei vedetelor care au reprezentat imaginea L’Oreal.


Intotdeauna „sic“, Sienna Miller nu a putut rezista ofertei Pepe Jeans si a pozat pentru ei in ultima lor campanie publicitara.


Eleganta Hilary Swank este muza marcii Guerlain pentru noul sau parfum. Firma are atât de multa incredere in actrita, incât a semnat cu ea un contract pe trei ani.


Se pare ca Chanel a decis ca este vremea sa-si schimbe criteriile de promovare, angajând noi icoane ale adolescentilor: Avril Lavigne (pentru produse cosmetice), Britney Spears si Cristhina Aguilera (pentru parfumuri), Hilary Duff si Lindsay Lohan (pentru incaltaminte).


Indaratnica Drew Barrymore apare mult mai serioasa in noua campanie Missoni. Imbracata elegant si cu o coafura foarte elaborata, ea este aproape de nerecunoscut.


Unul dintre marile staruri ale cinematografiei trece acum la publicitate. Catherine Deneuve colaboreaza cu M.A.C. pentru campania sa „Belle Toujours!“.

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS