20.5 C
Craiova
miercuri, 24 aprilie, 2024
Știri de ultima orăMagazinSecrete pentru mentinerea siluetei

Secrete pentru mentinerea siluetei


Vreti sa slabiti? Foarte bine. Pentru a slabi in mod serios si in deplina siguranta, aveti nevoie de putina vointa, câteva schimbari de obisnuinte si câteva sfaturi bune. Vi le ofera ele.ro.


Se spune ca micul dejun trebuie sa-l manânci singur, prânzul sa-l imparti cu prietenii si masa de seara s-o dai dusmanilor. Zicala se refera la faptul ca aceeasi cantitate de alimente se asimileaza diferit si are efecte diferite asupra organismului, in functie de perioada zilei.


Pentru a tine in frâu apetitul, fara a chinui in mod inutil organismul, este bine sa incepeti ziua cu un mic dejun hranitor. El are rolul de a impulsiona metabolismul, de a da organismului fluidele si substantele hranitoare care-i sunt necesare pentru a incepe activitatea zilnica in bune conditii. Veti preveni astfel „faptele nesabuite“ de dupa-amiaza.


Fara dulciuri! Dulciurile stimuleaza apetitul. De asemenea, infuzia de energie simtita dupa ce le mâncati este urmata de o curba descendenta.


Cei 3 de 3! Este bine ca o masa sa includa trei tipuri de feluri, de trei culori diferite, la temperaturi diferite. Obtineti astfel senzatia de satietate si satisfactie (fara a va indopa cu alimente bogate in hidrocarbonati: pâine, paste, supa de fasole sau de taitei), care va va diminua apetitul pentru grasimi.


Nu va grabiti când mâncati. Hrana mestecata bine este digerata mult mai repede de sucurile gastrice si, evident, eliminata mai repede din organism.


Incetati cu numaratul caloriilor si incercati sa practicati o forma de sport (chiar si o plimbare in parc), sa beneficiati de un masaj sau sa profitati de câteva impachetari anticelulitice sau sedinte de electrostimulare.


Toate acestea vor face minuni (tonifiere la superlativ, pierderea câtorva grade de celulita pâna la disparitia completa a acesteia, eliminarea retentiei de apa, precum si a toxinelor) pentru trupul dumneavoastra, ajutând la accelerarea ritmului de pierdere a kilogramelor in plus.


Renuntati la o parte din alimentele dietetice, acelea care va provoaca repulsie când trebuie sa le puneti pe masa.


Renuntati la ideea ca puteti slabi sanatos in 30 de zile ceea ce ati pus temeinic in 365! Nici o treaba „pe fuga“ nu este durabila si nu da rezultatele dorite!

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS