16.2 C
Craiova
vineri, 29 martie, 2024

Horoscop

Berbec: Relatiile sociale si intime trec prin schimbari in aceasta perioada. Nu veti primi raspunsuri corecte daca nu veti intreba ce trebuie. Apelati la persoanele dornice sa va ajute si nu socializati in exces.


Taur: Daca sunteti prea insistenti, riscati sa creati tensiuni in relatiile personale, mai ales in aspectele casnice si familiale. Daca nu aveti timp sa va implicati serios intr-o situatie dificila, lasati pe altcineva sa se ocupe, deoarece necesita timpul si atentia pe care nu sunteti pregatiti sa le dedicati.


Gemeni: Un prieten cu probleme va avea nevoie de sprijinul dumneavoastra. Aveti mult de munca, iar intârzierile va provoaca o stare de neliniste. Pastrati-va calmul si aveti incredere in propriile decizii. Nu e momentul potrivit pentru a avea pretentii de la cei din jur.


Rac: Trebuie sa fiti realisti si nu idealisti, daca nu vreti sa fiti depasiti de evenimente. E momentul sa incetati a va plânge de mila, lucrurile va merg bine si autocompatimirea nu-si are sensul. Veti intâlni o persoana speciala de care v-ati putea indragosti la prima vedere.


Leu: V-ati facut un obicei din a organiza oamenii si lucrurile, pe masura ce un sentiment de ambitie pune stapânire pe dumneavoastra. Daca munciti in ritmul dumneavoastra, veti avea un randament ridicat. Cineva va cam preseaza, iar acest lucru va descurajeaza. Explicati situatia si sperati la putina intelegere.


Fecioara: Relatiile personale sunt supuse unor schimbari neasteptate in perioada aceasta. In incercarea de a evolua, puteti deveni frustrati. Schimbarile nu se produc asa repede pe cât va doriti, canalizati-va energia negativa spre un scop pozitiv si veti avea mai mult succes.


Balanta: Intrati intr-o etapa de dezvoltare mentala care se axeaza pe trecut si pe radacinile vietii dumneavoastra. Veti fi solicitati, dar veti face fata cu bine. Puteti refuza noi atributii daca va sunt impuse in mod incorect. Nu va faceti griji in legatura cu necazurile, e mai bine sa le tratati direct.


Scorpion: Familia, caminul si alte repere importante va ofera un scop in viata. Angrenati-va la un proiect nou si nu va uitati in urma. Daca va transformati vechii dusmani in aliati veti avea de câstigat.


Sagetator: Sentimentele de dragoste trebuie exprimate, altfel pot duce la o instrainare nedorita. Va aflati intr-o perioada de invatare care va va fi de mare folos; dezvoltati-va aptitudinile si cunostintele.


Capricorn: Relatiile cu cei apropiati sunt intr-o perioada de transformare fundamentala. Reevaluati-va valorile pentru a lua o decizie in cunostinta de cauza. Cautati noi proiecte, insa ar fi mai bine sa asteptati pâna mâine. Aceasta seara poate fi dedicata celor la care tineti cu adevarat.


Varsator: Lipsa informatiei va trage inapoi, asa ca trebuie sa va adaptati situatiei. Aveti multe lucruri de rezolvat, insa nu vor reprezenta o problema pentru dumneavoastra. Daca vi se ofera ocazia, angajati-va in proiecte noi.


Pesti: Banii si relatiile intime sunt evidentiate in aceste momente. Respectul de sine se afla intr-un echilibru cam fragil astazi si increderea de sine incepe sa scada, iar acestea afecteaza modul in care abordati anumite probleme.

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS