10.3 C
Craiova
joi, 25 aprilie, 2024

Horoscop

Berbec: Diferenta intre fapte si sentimente si acordarea importantei cuvenite fiecareia va ajuta interesele. E timpul sa va dezvoltati potentialul si capacitatea mentala. Experimentati ceea ce are lumea de oferit, e momentul potrivit pentru a face calatoriile dorite.


Taur: Siguranta si stabilitatea sunt aspecte care va intereseaza momentan. Sunteti un pic dezorientat de dorinta de a incepe ceva nou. Concentrati-va pe responsabilitatile actuale si fixati-le ca prioritati. Fiti recunoscator fata de persoanele care v-au salvat de propriile pareri eronate.


Gemeni: Autocontrolul si fixarea unor scopuri sunt aspecte importante in viata de zi cu zi. Gânditi pe termen lung si fiti realisti. E posibil sa va fi indepartat de telul dumneavoastra in ultimul timp. In cazul unei certe aprinse in aceasta dupa-amiaza, e de preferat sa cedati.


Rac: Momentan, vreti sa fiti cel care controleaza evenimentele. Propriile cuvinte si actiuni vor fi factorul decisiv a tot ceea ce se intâmpla azi. Evitati acei prieteni care va seaca de energie. E o zi favorabila pentru un nou parteneriat, fie legal sau de alta natura.


Leu: In aceasta perioada va intereseaza sentimentele persoanelor iubite. Poate nu e ceea ce doriti sa auziti, dar e mai bine sa fiti doar prieten cu o persoana de care va leaga sentimente romantice. Nu continuati o relatie in care nu va simtiti impliniti. Evitati sa acuzati pe cineva pâna nu aflati si punctul de vedere al persoanei in cauza.


Fecioara: Problemele de familie, care pot implica si o ruda mai in vârsta, va preocupa zilele acestea si pot necesita decizii dure. Creativitatea si ambitia cresc pe masura ce vi se pun in practica diverse idei sau planuri. Puteti munci mai mult decât credeti.


Balanta: Centrul vietii dumneavoastra profesionale este organizarea si administrarea personalului si a proiectelor. Aveti foarte multe oportunitati asa ca n-ar fi rau sa luati in considerare si alternativele. Cautarea altui drum va poate duce la destinatie mai devreme.


Scorpion: Ambitia este o motivatie destul de puternica si va poate duce la conflicte daca este scapata de sub control. Nu cumparati ceva fara sa vedeti mai intâi daca nu gasiti oferte mai bune. Petreceti o seara romantica numai cu partenerul.


Sagetator: Soarta va aduce mai multe oportunitati, insa trebuie sa va bazati pe intuitie pentru a le valorifica. Fiti precaut si intelept in urmatoarele zile. O replica nepotrivita in aceasta seara va poate pune intr-o pozitie jenanta.


Capricorn: Incetati sa idealizati anumite persoane din jur, pentru ca invariabil va vor dezamagi. Superiorii va apreciaza mult munca din ultima vreme. Poate ca ar fi momentul sa fiti promovat. Un prieten vechi va va face o surpriza si va aparea acolo unde va asteptati mai putin.


Varsator: Casa si familia sunt supuse mai multor provocari zilele acestea. Va este cam greu sa va mentineti obiectivele cu care ati plecat la drum, insa orice abatere costa. Cereti celor din jur sa va lase singur daca simtiti ca spatiul propriu va este invadat.


Pesti: Dupa o perioada mai stresanta, sunteti acum dispus sa faceti orice pentru a va relaxa. Daca nu intelegeti ceva, intrebati si clarificati problema. Confuzia poate duce chiar la oportunitati ratate. Dati totul intr-o relatie inainte de a va decide sa o rupeti definitiv.

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS