20.5 C
Craiova
miercuri, 24 aprilie, 2024

Horoscop

Berbec: Nu incetati sa va autoincurajati. Continuati sa acordati o mare atentie detaliilor pe masura ce in jurul dumneavoastra se produc numeroase schimbari. Azi va ghidati dupa expresia „Scopul scuza mijloacele“, iar unele intrebari fara raspuns va fac sa va reevaluati unele principii.


Taur: Astazi veti lua cu usurinta unele decizii legate de aspecte imobiliare. Rezervati-va timp pentru a termina proiectele care va tin in loc si aveti incredere in instinctele dumneavoastra. In urmatoarele zile veti gasi persoana potrivita pentru dumneavoastra.


Gemeni: Chiar daca nu vedeti luminita de la capatul tunelului, totusi va aflati pe drumul cel bun. Unele persoane va vor cere astazi sfatul sau unele idei, astfel ca e bine sa ii ajutati. Exista foarte multe oportunitati pentru intâlniri amoroase.


Rac: Chiar daca nu va convine, cea mai practica solutie astazi este sa va recunoasteti invinsi. Va atingeti scopurile personale fara prea mult efort. Acum este momentul sa va concentrati pe activitatile care va pasioneaza. Pentru a duce lucrurile la bun sfârsit trebuie sa nu aveti prejudecati si sa va restrângeti aria de interes.


Leu: Astazi este o zi marcata de schimbari. Va simtiti fara chef la locul de munca, astfel ca aveti nevoie de noi proiecte sau poate va mutati in alt departament. Veti avea un randament mai mare daca va veti simti bine.


Fecioara: Va place sa va aflati in postura celui care imparte dreptatea. Chiar daca nu va place sa fiti pusi la mijloc, azi veti fi exact in aceasta situatie, lumea va va asalta din toate partile si va trebui sa va fiti directi, fara ezitari.


Balanta: In aceasta seara o atractie intelectuala e de preferat uneia fizice. Planuiti din timp, daca lucrurile sunt clare, pentru ca asteptarea indelungata duce la ezitare. Daca visati mult timp la ceva, pâna la urma se poate realiza.


Scorpion: Sunteti foarte buni in a rezolva problemele altora. Puteti avea câstig de cauza intr-o problema spinoasa, nu e momentul sa renuntati. E bine sa va urmati propriul instinct si sa nu fiti influentati de altii.


Sagetator: Este momentul cel mai potrivit pentru a va testa forta fizica si psihica. In aceasta seara aveti toate sansele sa va indragostiti, mai ales daca veti iesi in oras cu prietenii. Ceea ce in alte seri parea plictisitor azi poate fi foarte interesant.


Capricorn: Totul pare ca va iese de sub control, insa totusi reusiti sa va faceti treaba ca de obicei. Sunteti intr-o dispozitie foarte altruista si toata lumea se bucura de energia pozitiva pe care o degajati. Starea de confuzie poate fi un avantaj daca stiti sa profitati in folosul propriu.


Varsator: Daca aveti o pozitie de conducere la serviciu, delegati cât mai multe responsabilitati din cele ce va revin. Este momentul unei schimbari, deoarece pentru a iesi din rutina trebuie sa faceti niste modificari majore in viata dumneavoastra. Azi faceti ce trebuie si nu ceea ce va vine usor.


Pesti: Este bine sa aveti si un plan de rezerva in caz de urgenta. Familiei ii este dor de dumneavoastra, acordati mai mult timp celor la care tineti foarte mult. In aceasta dupa-amiaza veti ajuta o persoana sa se simta mai bine.

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS