22 C
Craiova
joi, 28 martie, 2024
Știri de ultima orăMagazinSolutii practice pentru primavara!

Solutii practice pentru primavara!

Asociate adeseori cu tinutele rockerilor, hainele de piele pot fi purtate de oricine (indiferent de muzica pe care o asculta), iar magazinele din Craiova ofera o varietate de modele.


Dimineata frig, dupa-amiaza foarte cald, iar seara racoare. Vremea mereu schimbatoare pare sa dea batai de cap mai ales celor carora slujba nu le permite sa stea toata ziua la birou. In aceste situatii, o solutie practica ar fi hainele de piele. La Roberta, exista o varietate de modele de haine de piele, majoritatea in culori calde, cu exceptia clasicului negru, pentru ca firma tocmai ce a trecut la colectia de primavara. Doamnele sau domnii conservatori vor aprecia cu siguranta faptul ca oferta magazinului cuprinde si modele clasice. Daca tineti insa sa fiti mereu in pas cu moda, atunci chiar aveti de unde alege. Redingotele cambrate sau drepte, in functie de silueta si gusturile dumneavoastra sunt numai bune de purtat in diminetile friguroase, iar daca va decideti sa le purtati cu o pereche de pantaloni cu dunga sau o fusta pâna la genunchi, veti avea un aer de eleganta. Tot la stilul elegant pot fi incadrate si sacouri negre din piele. Dar in caz ca sunteti adeptelele stilului casual, atunci din garderoba dumneavoastra n-ar trebui sa lipseasca o haina din piele de lungime medie, care va poate scoate din incurcatura si intr-o zi ploioasa si intr-o dimineata racoroasa.


Haine la comanda


Nici adolescentii nu sunt uitati, special pentru ei fiind create jachetele din piele, disponibile si in culori vii. Pentru o seara in discoteca sau in club, domnisoarele pot asorta o jacheta cu o pereche de blugi drepti (cu sau fara aplicatii).


Si pentru ca magazinul are si o firma de productie, in caz ca haina achizitionata de dumneavoastra are nevoie de ajustari, Roberta va poate rezolva problema. De asemenea, daca doriti un anume model care nu este disponibil in magazin, firma producatoare va poate pune in practica ideile.


In caz ca sunteti un impatimit al imbracamintii de piele, puteti vizita si magazinul Carmello, situat la câteva zeci de metri departare de Roberta. Pe lânga multe modele de haine de piele (pâna in talie sau trei sferturi) in cele mai diverse culori (inclusiv roz sau mov), magazinul are spre vânzare si fuste sau pantaloni din piele. Modelele urmeaza insa linia clasica, adica pantalonii sunt drepti cu talie normala, iar fustele sunt midi si drepte.


Se spune ca parintii au gusturi vestimentare diferite de ale odraslelor si totusi hainele de piele par a fi pe placul amândorura. Comode si practice, acestea s-au pastrat in topul preferintelor cumparatorilor datorita faptului ca se gasesc in cele mai diverse modele. Singurul inconvenient ar fi pretul destul de piperat (totusi, hainele de piele sunt o investitie pe termen lung pentru ca pot fi purtate mai multe sezoane).

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS