10.6 C
Craiova
joi, 28 martie, 2024

Horoscop

Berbec: Pregatiti-va sa va schimbati planurile sau renuntati la ele cu totul pentru ca sunt inutile acum. Incercati sa va exprimati intr-o maniera clara care sa-i convinga pe cei din jur de ceea ce doriti sa obtineti.


Taur: Nu va aratati bucuria victoriei in mod excesiv pentru ca puteti sa raniti sentimentele cuiva din jur. Incercati sa nu va amestecati prea mult in problemele altora, pentru ca acest lucru poate deranja. Lasati-i sa se descurce singuri.


Gemeni: Banii nu mai sunt o problema in acest moment, mai ales ca gasiti noi metode de câstig. Situatia financiara se stabilizeaza. O oportunitate de lucru neobisnuita este ceea ce cautati de multa vreme.


Rac: Dupa câteva zile de pomina, lucrurile intra pe fagasul normal. Sunteti foarte atragator pentru cei de sex opus. Aveti o personalitate foarte volubila, dar uneori o tineti ascunsa. Folositi-va farmecul in avatanjul dumneavoastra.


Leu: Este o zi in care trebuie sa va concentrati pe familie, cu toate ca asta nu inseamna neaparat numai lucruri bune. Unii oameni va vor percepe ca pe un lider si va vor urma. Folositi-va de aceasta influenta pentru a face schimbarile dorite.


Fecioara: Incercati sa nu reactionati extrem fata de cei care se asteapta sa o faceti. Este posibil sa aveti o perspectiva nerealista fata de situatia dumneavoastra financiara. Cereti sfatul unei persoane avizate.


Balanta: Nu va sfiiti sa va sustineti parerile cu tarie. Daca vreti sa va stabilizati situatia financiara, ar fi bine sa va orientati catre investitiile imobiliare. Incercati sa va faceti planuri pe termen lung. Este un moment bun pentru a incepe o noua relatie amoroasa.


Scorpion: Prietenilor le este foarte greu sa va refuze pentru ca stiti cum sa fiti convingator atunci când trebuie. Concentra- ti-va pe proiectele importante pe care le-ati cam neglijat in ultima vreme. Puteti sa faceti si schimbari in casa.


Sagetator: Trebuie sa priviti lucrurile practic pentru ca numai asa le veti gasi rezolvarea. Evitati sa va confruntati cu probleme dificile pâna când veti putea face fata consecintelor.


Capricorn: Cu cât va asteptati mai putin ca lucrurile sa mearga cum va doriti, cu atât va va fi mai bine. Nu lasati pe altcineva sa primeasca laudele pentru munca dumneavoastra. Trebuie sa va impuneti si sa-i faceti pe cei din jur sa va observe calitatile profesionale.


Varsator: Cei din jur se amesteca in treburile dumneavoastra si ati prefera sa nu o faca. Cereti unui coleg sau cuiva cu mai multa experienta ca dumneavoastra sa va ajute cu un proiect mai dificil, poate cineva.


Pesti: Este foarte posibil sa aflati ca cineva din anturajul dumneavoastra duce o viata dubla. Sunteti intr-o dispozitie buna si aveti chef sa va simtiti bine alaturi de prieteni. Nu excludeti pe nimeni din grupul dumneavoastra.

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS