6.2 C
Craiova
sâmbătă, 20 aprilie, 2024
Știri de ultima orăMagazinPensiunile turistice sunt preferate de Paste

Pensiunile turistice sunt preferate de Paste

Mai toate agentiile de turism ofera anul acesta sejururi pentru petrecerea Sarbatorilor Pascale in special la munte. Nu sunt uitate nici manastirile care va pot oferi prilejul de a va impartasi de Sfintele Paste.


Cele mai cautate locatii in aceasta perioada sunt pensiunile turistice si cabanele situate in zonele Bran, Moeciu, Sinaia, Herculane etc. Cu preturi de aproximativ 100 RON/zi camera dubla si cu oferte cât mai variate de agrement, pensiunile turistice va asteapta sa petreceti câteva zile departe de tumultul cotidian. Preturile pot varia in functie de aceste servicii si de conditiile de cazare.


Pensiunile de trei margarete din judetul Brasov ofera, pe lânga camerele duble, si posibilitatea de a va delecta intr-o sala de fitness, sauna sau la cursurile de echitatie oferite de organizatori. Pensiunea T6 este una dintre ele. Aceasta este situata la aproximativ douazeci de kilometri de statiunea Bran, chiar in mijlocul naturii, intr-un cadru tocmai bun pentru câteva zile de relaxare la munte.


Nici pensiunile de trei margarete din statiunea Herculane nu sunt de trecut cu vederea. Câteva dintre aceastea se afla la intrare in renumita statiune, ferite de forfota orasului. Aici, pe lânga sala de sauna si fitness puteti gasi si o piscina cu apa termala buna pentru tratament.


La Sinaia puteti gasi pensiuni de doua margarete care va stau la dispozitie, oferindu-va camere duble la pretul de aproximativ 100 RON pe zi. Iar in cazul in care veniti cu un grup de prieteni pentru o excursie de Paste, ofertele sunt si mai bune. Nu trebuie sa uitati ca aici va asteapta complexele pentru tabere care va pot oferi cazare pentru trei nopti la un pret de aproximativ 65 RON.


Mâncare de acasa


Localitatea Bran este alt loc unde puteti face aceste excursii cu prietenii de Paste. Pe lânga obiectivele turistice deosebite pe care le puteti vizita (renumitul castel al contelui Dracula reprezinta una dintre atractiile statiunii, atât pentru turistii din tara, cât si pentru cei din strainatate), aici va sta la dispozitie un complex turistic de trei stele. Cele trei stele ridica pretul de cazare la aproximativ 400 RON pentru trei nopti de cazare. Standardul de trei stele este sustinut si de serviciile puse la dispozitia clientilor.


Teren de tenis de câmp, poligon pentru tir sportiv, teren pentru paint-ball, sala de biliard, panou pentru alpinism si nu in ultimul rând cursuri de echitatie. Pentru aceia dintre dumneavoastra care doresc sa experimenteze si traiul rustic, aici se organizeaza plimbari in natura cu caruta.


Nu departe de Bran, in zona Moeciu, va sta la dispozitie alta pensiune de trei margarete, unde preturile pentru cazare sunt mult mai mici, cazarea ajungând la aproximativ 70 RON pe zi de persoana. Singurul inconvenient l-ar reprezenta faptul ca pretul nu include si masa. Pentru aceasta trebuie sa platiti in plus sau sa veniti cu mâncare de acasa.

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS