21.7 C
Craiova
joi, 28 martie, 2024
Știri de ultima orăMagazinPar lung in numai patru ore

Par lung in numai patru ore

Vedetele feminine autohtone ne-au obisnuit ca intr-o perioada foarte scurta sa treaca de la parul scurt la unul mai lung. Secretul lor este acum la indemâna oricui: extensiile de par. Stilistul Marian Cotoi a acceptat sa vorbeasca despre avantajele si dezavantajele procedurii de extensie a parului.


Nu trebuie sa asteptati câtiva ani pentru a avea un par lung pâna la solduri. Daca apelati la extensiile de par, in numai patru ore puteti avea cosite ca ale Ilenei Cosânzeana. „Procesul in sine este destul de migalos. Consta in alipirea fiecarei mese de par cu cheratina si de aceea dureaza câteva ore. Important este insa ca, la sfârsit, când se uita in oglinda, clienta este foarte mândra de rezultat. Am observat ca extensiile de par influenteaza starea psihica a femeilor“, a precizat Marian Cotoi.


Procesul de aplicare a extensiilor nu este deloc dureros, iar rezultatul dureaza aproximativ sase luni. Daca va hotarâti sa apelati la asemenea servicii, ar trebui sa stiti ca veti fi nevoite sa acordati o importanta deosebita ingrijirii parului dumneavoastra. Astfel, parul trebuie spalat cu grija (apa sa nu fie fierbinte). Nu uitati apoi de balsam si de masca. De asemenea, este indicat sa va periati cu grija podoaba capilara, iar pentru o coafura sofisticata sa va faceti o programare la un salon de coafura.


„In nici un caz o persoana care are extensii de par nu se va coafa acasa, ci va apela la serviciile unui specialist“, a afirmat Marian Cotoi.


Cine nu vrea par lung?


Pentru ca pretul nu este la indemâna oricui (13,5 RON pentru o suvita de genul celor pe care Salonul Marian Cotoi le importa tocmai din Franta, de la Paris), de obicei numai craiovencele care muncesc, in timpul anului, in strainatate, apeleaza la asemenea servicii când se intorc acasa.


„In general, clientele mele au cerut doar câteva suvite aplicate si nu extensii pentru intreaga podoaba capilara“, a precizat stilistul craiovean.


Se pare totusi ca tot mai multe femei vor sa aiba par lung, pentru ca la serviciile lui Marian Cotoi au apelat chiar si doamne si domnisoare din judetele limitrofe. Amatoarele sunt atât adolescente excentrice, cât si doamne care vor sa-si schimbe radical coafura.


In cazul in care va confruntati cu caderi masive de par sau suferiti tratamente puternice hormonale sau cu citostatice, stilistul va recomanda sa amânati procedura de extensie a parului pâna la insanatosire.


Lansare la televiziune


Moda extensiilor de par a fost adusa pe meleagurile mioritice in urma cu cinci ani de Marian Cotoi, iar evenimentul a fost transmis in direct de postul national de televiziune, intr-o emisiune prezentata de Oana Zavoranu. Prima care a beneficiat de o extensie de par a fost un manechin, apoi metoda a fost repede adoptata si de multe vedete autohtone.

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS