10 C
Craiova
joi, 18 aprilie, 2024
Știri de ultima orăMagazinParfumul si caracterul femeii

Parfumul si caracterul femeii

Parfumul dezvaluie multe lucruri interesante despre caracterul utilizatorului. Cel putin aceasta este concluzia cercetatorilor israelieni, in urma unor studii de lunga durata. In opinia oamenilor de stiinta, determinanta nu este insa marca, ci culoarea parfumului folosit de doamne. De exemplu, reprezentantele sexului frumos care prefera parfumurile de culoare roz sunt in cautarea marii iubiri. In adâncul sufletului, acestea au ramas inca niste copile, uneori chiar naive. Cu toate acestea, ele sunt considerate sexy de reprezentantii sexului tare. Doamnele care prefera parfumurile aurii sunt niste persoane calde si sensibile. In momentul in care acestea intra intr-o incapere, toate privirile se intorc inspre ele. Reprezentatelor sexului frumos din aceasta categorie le place sa fie cucerite. Doamnele care prefera parfumurile incolore sunt, de regula, persoane serioase si foarte simple. Glumele nu sunt tocmai punctul lor forte. Femeile care prefera parfumurile albastre sunt iubitoare de libertate. Pentru ele, curatenia, chiar si cea spirituala, este extrem de importanta. Reprezentantele sexului frumos care se dau in vânt dupa parfumurile verzi adora excursiile si sunt, in general, niste persoane foarte linistite. Iubesc natura, sunt relaxate si sunt foarte sociabile.


Cele mai intâlnite parfumuri sunt cele cu arome florale, pentru ca au ca ingrediente primare derivate din flori, cum sunt iasomia, trandafirul, violeta, garoafa, floarea de portocal, gardenia, ylang-ylang etc.


Femeile care prefera parfumurile cu arome dulci, florale sunt sensibile si gingase. De obicei, doamnele se axeaza pe parfumul tip Soliflor, care reproduce imaginea olfactiva a unei singure flori: trandafir, lacramioara, violeta, zambila, crin, fresia.


Femeile temerare si impetuoase prefera fie buchetul floral, gen True Love de Arden, care este un amestec armonios si echilibrat de note florale, fie tentele floral-verde, care se regasesc in parfumurile Bvlgari, Chanel 19 si care au o nota mai proaspata.


Exista si parfumul cu note lemnoase, care este preferatul femeilor puternice, sigure pe sine si care prefera sa aiba intordeauna ultimul cuvânt. Lor li se potrivesc aromele de santal, vetiver acompaniate de lavanda, sunt uneori verzi, dar cu dominante aromatice de cimbru, rosmarin, salvie.

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS