16.7 C
Craiova
joi, 28 martie, 2024

Scurte stiri

Lenea afecteaza inima


Chiar si persoanele slabe trebuie sa faca gimnastica pentru a stimula activitatea inimii si pentru a mentine in limite normale nivelul de colesterol din sânge. Dupa cum informeaza site-ul libero.it, acesta este rezultatul unui studiu realizat de cercetatorii englezi care a fost publicat in Journal of Obesity. Oamenii de stiinta au stabilit ca lenea, la fel ca si greutatea excesiva, afecteaza sanatatea inimii. Cercetatorii au stabilit ca persoanele slabe care au o activitate fizica au un nivel bun al colesterolului, in timp ce persoanele slabe si lenese care nu fac nici un fel de activitate fizica sunt supuse aceluiasi risc de crestere a nivelului de colesterol ca la persoanele obeze.


Funeralii pompoase pentru un cal


Politia din Toronto a adus luni un ultim omagiu unuia dintre cei mai ilustri membri ai sai, calul de patrula „Brigadier“, mort la datorie, care a avut dreptul la funeralii pompoase, informeaza site-ul Yahoo!News.


O mie de persoane s-au adunat in metropola canadiana pentru a participa la ceremonia de inmormântare a armasarului, decedat in urma cu o saptamâna. Brigadier a fost eutanasiat dupa ce fusese lovit de o masina si nu mai avea sanse de supravietuire. „Sunt aici ca sa-mi iau la revedere de la partenerul meu si sa-i spun ca fara el viata mea va fi schimbata“, a declarat cu lacrimi in ochi calaretul sau, agentul Kevin Bradfield.


Un portret al calului a fost dezvelit in cadrul ceremoniei, la care au asistat, printre altii, ministrul securitatii publice din Ontario si guvernatorul provinciei.


 O femeie din pâine are succes nebun la porumbei


Statuia unei femei, facuta numai din pâine si expusa intr-un parc din Santiago, a inregistrat un succes nebun, dar nu la iubitorii de arta, ci la porumbeii flamânzi.


Dupa cum informeaza site-ul Yahoo!News, cea mai recenta „lucrare“ a artistei Constanza Puente este o statuie din pâine, in marime naturala, care o intruchipeaza chiar pe ea.


„Am ales ca materie prima pâinea pentru a exprima fragilitatea fiintei umane. Sunt persoana care stie cel mai bine ce gândesc, asa ca eu trebuie sa fiu punctul de pornire al lucrarilor mele“, a declarat artista.


Jodie Marsh colectioneaza fotografii cu penisurile fostilor iubiti


Manechinul britanic Jodie Marsh a dezvaluit recent ca pastreaza fotografii cu penisul fiecaruia dintre fostii sai iubiti, având in prezent o colectie „respectabila“. Conform site-ului Yahoo!News, Marsh sustine ca aceste fotografii reprezinta „o modalitate excelenta de a-i tine minte pe toti“. „Am fotografii cu penisurile tuturor fostilor iubiti, inclusiv Kenzie si Calum Best“, a declarat manechinul. De asemenea, vedeta a precizat ca are si un plan secundar pentru folosirea controversatelor fotografii. „Le pastrez pentru santaj, in cazul in care vreunul dintre ei vrea sa câstige bani vânzând presei povesti picante despre mine“, a mentionat Marsh.


Eva Longoria pozeaza pentru revista GQ


Actrita americana Eva Longoria pozeaza pentru coperta editiei britanice din luna aprilie a revistei GQ, informeaza site-ul Infoshowbiz.


Interpreta rolului Gabriellei Solis in serialul „Neveste Disperate“ isi etaleaza formele pentru cititorii revistei masculine.


Vedeta, care va implini 31 de ani pe 15 martie, spune ca ii place sa fie sexy. Ea a explicat: „Cred ca pot sa ramân sexy si sa continuu sa joc roluri exigente“.


Tom Cruise si Katie Holmes vor spune „da“ de Ziua Independentei


Cunoscutul actor american Tom Cruise a ales o data speciala pentru a-i jura iubire eterna logodnicei sale, Katie Holmes. Dupa cum informeaza Tgcom.it, cei doi amorezi isi vor uni destinele pe 4 iulie, la centrul Scientology din Los Angeles. Data aleasa este una cu totul speciala, si asta nu doar pentru ca atunci americanii isi sarbatoresc ziua nationala, ci pentru ca data aminteste de celebrul film „Nascut pe 4 iulie“, cu viitorul mire in rol principal. Dupa ce vor spune „da“, in prezenta primului copil al cuplului, care va veni pe lume in aceasta primavara, va urma o petrecere grandioasa, care va dura patru zile.

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS

1 COMENTARIU