17 C
Craiova
miercuri, 24 aprilie, 2024

Horoscop

Berbec: Este o zi rece, in care relatiile cu ceilalti au de suferit. Fie ca va va fi foarte greu sa va adaptati conditiilor „grele“ de munca, fie ca veti dori sa amânati o parte a proiectelor dumneavoastra. In ziua aceasta este bine sa fortati putin cursul lucrurilor si sa urmati sfaturile care va vin in ajutor. Se prevad vesti din strainatate sau colaborari cu strainatatea.


Taur: Capacitatile dumneavoastra comunicative se vor intensifica, ceea ce va va ajuta sa câstigati multi adepti pentru cauza dumneavoastra. Pe plan profesional, este posibil sa apara probleme, deoarece ceea ce considerati a fi adevarat poate fi pus sub semnul indoielii. Va trebui sa traiti cât mai mult in „lumea reala“ si sa nu va adânciti in filosofii abstracte. Daca va veti simti singur, ar fi bine sa incercati sa nu va instrainati de prietenii apropiati sau de persoana iubita. Pe plan sentimental, se intrevede o perioada de maxima senzualitate si de romantism. Creativitatea dumneavoastra prezinta un nivel foarte ridicat, asa incât nu trebuie decât sa profitati.


Gemeni: Ar trebui sa va vizitati un prieten, chiar pentru simplul motiv ca v-ati cam plictisit stând numai in casa. Un barbat va returneaza in sfârsit o suma de bani pe care v-o datoreaza de ceva timp. Banii vin la fix, mai ales ca nu stati prea bine la capitolul finante. Veti constata ca trebuie sa va recalculati lista de prioritati referitor la banii pe care ii cheltuiti.


Rac: Astrele va vor face sa va simtiti nepotrivit pentru persoana iubita. Nu lasati lucrurile neclarificate, intrucât, cu siguranta, vor aparea curând probleme. Cel mai bine ar fi daca astazi veti sta alaturi de prieteni, daca ati iesi sa va plimbati sau daca v-ati distra. Pe plan profesional, va veti bucura de succes si este momentul sa va implicati intr-un nou proiect sau sa abordati o noua maniera de lucru. Si chiar daca va veti simti coplesit de nenumaratele sarcini care va apasa, in schimb va veti bucura de materializarea unor proiecte mai vechi si de anvergura.


Leu: Ziua aceasta nu este extraordinara pentru dumneavoastra. Ar fi bine sa evitati activitatile care va suprasolicita fizic si intelectual, daca vreti sa va remontati repede. In plan sentimental, nici un nor nu se anunta, dar este bine sa fiti totusi prudent in unele declaratii pe care le veti face.


Fecioara: Se anunta o zi in care ati putea avea parte de evenimente importante, in special acolo unde este vorba de bani. Este bine sa evitati monotonia si, daca se ofera prilejul, sa faceti chiar si o scurta calatorie. Problemele legale s-ar putea rezolva mai repede. Este indicat sa va alegeti drept colaboratori persoane stabile sau chiar mai in vârsta.


Balanta: Veti primi numeroase propuneri de afaceri, care mai de care mai tentante, dar trebuie sa lasati experienta sa decida care dintre acestea este mai avantajoasa. Daca aveti o idee sclipitoare, o puteti pune in practica. Un barbat va dori sa se asocieze cu dumneavoastra.


Scorpion: Relatiile cu familia capata o importanta deosebita si veti fi mai dispus spre comunicare si intelegere. Aceasta pozitie lunara aduce insa si dificultati din cauza delasarii. Este bine sa va impuneti punctul de vedere, dar, in cazul in care apar dispute sau neintelegeri cu partenerul, sa nu fortati nota. Acordati o mare atentie alimentatiei.


Sagetator: Rezultatele obtinute astazi nu se anunta cu totul favorabile, dar veti putea sa va imprumutati de la altii sau sa va uniti fortele cu ceilalti pentru a va rezolva dificultatile. Ziua aduce unele satisfactii, insa moderate, din cauza unor blocaje de ordin financiar.


Capricorn: Intentionati sa faceti unele schimbari. In functie de context, acestea pot fi bune sau rele. Vor fi bune daca sunt rezultatul propriilor eforturi si rele daca sunt urmarea deciziilor celorlalti. Un lucru este sigur: este bine sa nu tolerati interventia altora in propriile probleme, personale sau profesionale. Hotarârea cu care doriti sa va rezolvati problemele poate fi argumentul necesar unei schimbari in bine. Trebuie sa va atrageti in jur persoane de incredere.


Varsator: Desi pare practic imposibil, in programul dumneavoastra de viata s-ar putea sa aiba loc unele modificari. Poate ca un rol important in toate acestea il au apropiatii, care va vor binele si care va conving ca este mai bine sa incercati si altceva. Ati putea gândi si o schimbare de serviciu.


Pesti: V-ati saturat sa tot asteptati sa vi se remarce calitatile si sa vi se recunoasca meritele, asa ca sunteti hotarât mai mult ca oricând sa luati atitudine. Veti incepe prin a da câteva telefoane pe la cei care stiti ca va sunt datori. Un lucru este sigur, modul dumneavoastra de a discuta cu interlocutorii este foarte convingator.

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS