11.7 C
Craiova
joi, 25 aprilie, 2024
Știri de ultima orăMagazinAndreea Balan se viseaza Teo Trandafir

Andreea Balan se viseaza Teo Trandafir

A devenit celebra ca adolescenta rebela impreuna cu colega de trupa, Andreea Antonescu, apoi a optat pentru o cariera solo, dupa care a renuntat la „aparente“ si a devenit o „fata rea“, adoptând un stil mai agresiv.


De ceva vreme, Andreea Balan a inceput lucrul la un nou album. Si se pare ca artista isi pune mari sperante in noul material discografic, mai ales datorita faptului ca piesele sale sunt semnate de „fabricantii de hituri“ din industria muzicala româneasca. „Lucrez cu unii dintre cei mai mari compozitori ai momentului, precum Marius Moga, Laurentiu Duta, Bobby de la Voltaj si Ionut Radu“, a afirmat Andreea Balan. Cântareata este foarte multumita de lucrul cu acestia si este convinsa ca „o sa iasa ceva frumos“.


Pâna in prezent, vedeta a inregistrat deja patru piese si spera ca lansarea noului album va avea loc in vara acestui an. Dar noul album nu este singura surpriza pe care Andreea Balan le-o pregateste fanilor. Interpreta promite o schimbare radicala de stil, adresându-se unui public cât mai numeros. „Voi schimba imaginea destul de mult si in acelasi timp voi mari si targetul“, a afirmat Andreea. Cu toate acestea, vedeta a tinut sa precizeze ca nu se adreseaza aceluiasi tip de public precum fosta sa colega de trupa, Andreea Antonescu. „Ea are alt public fata de mine“, a spus interpreta.


Are un iubit misterios


Foarte dornica sa vorbeasca despre planurile sale muzicale, Andreea Balan prefera sa pastreze misterul in ceea ce priveste viata sa particulara. Desi a recunoscut ca este implicata intr-o relatie de ceva timp, refuza sa dea detalii despre cel care i-a furat inima.


Daca va fi nevoita vreodata sa renunte la cariera de cântareata, Andreea Balan va ramâne tot in lumea show-bizz-ului. Studenta la Facultatea de Jurnalism si Filosofie din cadrul Universitatii „Spiru Haret“ din Bucuresti, aceasta ar dori ca dupa terminarea facultatii sa lucreze intr-o televiziune ca producator.


„Intr-o televiziune gasesc foarte mult dinamism, viata este intr-o continua miscare, lucruri care ma caracterizeaza“, a precizat artista. Ca orice om la inceput de drum, Andreea Balan are si un idol: Teo Trandafir. Interpreta este insa constienta de faptul ca va trebui sa munceasca din greu daca va dori o cariera in televiziune. „In viata nu sunt toate lucrurile asa cum vrem noi, orice realizare se construieste cu sacrificii si trebuie sa stii sa pierzi ca sa câstigi“, a marturisit Andreea Balan pe site-ul sau.


Cinci albume in patru ani


De când s-a lansat in cariera solo, Andreea Balan nu a lasat sa treaca nici un an fara sa lanseze pe piata muzicala cel putin un album. Iata care este discografia de când s-a despartit de Andreea Antonescu: Te joci cu mine (2002), Libera din nou (2002), Plâng de dor (2003), Libera din nou – editie speciala (2003) si Asa sunt eu (2004). Pentru noul album, Andreea nu a stabilit inca un titlu.

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS