3.9 C
Craiova
vineri, 19 aprilie, 2024

Horoscop

BERBEC


Ati demarat de curând un proiect nou, iar luni probabil ca lucrurile nu decurg asa cum v-ati dori. Nu va enervati, situatia se va rezolva in cursul zilei de marti, iar miercuri va simtiti ca si cum ati fi stapânul lumii. Joi si vineri, va preocupa reputatia dumneavoastra si felul in care sunteti privit de cei din jur. Nu aveti motive de ingrijorare, dar se stie ca vi se mai intâmpla sa va faceti probleme fara motiv. In week-end, sarbatoriti o reusita profesionala impreuna cu familia.


TAUR


Energia de care dati dovada in aceste zile demonstreaza cât de mult inseamna pentru dumneavoastra o anumita persoana. Nu sunteti genul care sa-si exteriorizeze sentimentele, dar fericirea vi se citeste pe fata. In cursul zilei de miercuri, o convorbire cu un prieten va va fi de mai mult folos decât v-ati fi asteptat. Prin urmare, joi si vineri starea dumneavoastra de spirit este foarte buna si parca ati avea chef sa faceti o calatorie. Incercati sa iesiti undeva in week-end, pentru a nu va petrece timpul in casa, oftând cu gândul la zilele de concediu.


GEMENI


Dupa o intâlnire cu un grup de prieteni, va simtiti in plina forma – un mod excelent de a incepe saptamâna. Nu prea aveti chef de munca, iar norocul e de partea dumneavoastra, in sensul ca sefii par sa nu observe acest lucru… Pâna una-alta, va puneti in practica talentul de a comunica (si aici nu va intrece nimeni!). Miercuri, fiti atent: o discutie cu o ruda apropiata ar putea degenera in cearta. Zilele de joi si vineri vor fi mai placute – iar daca sunteti singur, ati putea cunoaste pe cineva de care va veti simti foarte atras. In week-end, simtiti nevoia sa cititi, sa va informati, sa fiti la curent cu tot ce se intâmpla in sfera dumneavoastra de interes si nu numai.


RAC


La inceputul saptamânii, ati putea fi comparat cu o corabie in plina furtuna, drept pentru care nu ar fi indicat sa va implicati in nimic in cursul zilei de luni. Cu cât sunteti mai invizibil, cu atât mai bine! Marti si miercuri, incercati sa va relaxati, pareti sa aveti mare nevoie de asa ceva, iar joi si vineri nu va ingrijorati daca aveti sentimentul ca nu progresati suficient de repede. Zilele de sâmbata si duminica va vor oferi multiple oportunitati de a va simti bine si de a va revedea prietenii. Fiti atent sa nu exagerati in ceea ce priveste cheltuielile.


LEU


Pentru dumneavoastra, ziua de luni pare sa fie una a recompenselor, asteptate de mult si, cu siguranta, pe deplin meritate. Marti, va preocupati in exclusivitate de viata dumneavoastra sentimentala – si asa va fi pâna miercuri! Totul decurge ca in basme, iubiti si sunteti iubit. Joi insa, reveniti „cu picioarele pe pamânt“ si va concentrati asupra aspectelor de ordin profesional. Vineri, va straduiti sa terminati un proiect la care lucrati de ceva vreme, iar in week-end va reintoarceti pe „tarâmul iubirii“.


FECIOARA


Luni, pareti sa nu puneti atât de mult accent pe ceea ce credeti dumneavoastra insiva si pe judecata dumneavoastra, ci pe aceea a unui prieten apropiat. Interesant este ca, desi ii cereti sfatul, tindeti sa nu fiti de acord cu el. Marti si miercuri, va simtiti foarte obosit si lipsit de energie – in consecinta, nu va veti putea indeplini obiectivele. Joi si vineri insa, situatia se schimba radical: va regasiti pofta de viata si cheful de munca. In week-end, dati dovada de comunicare si adaptabilitate pentru a evita o discutie neplacuta cu persoana iubita.


BALANŢA


O multime de intrebari si enigme va preocupa in cursul zilei de luni si, oricât de mult v-ati dori, nu aveti raspunsuri pentru fiecare dintre acestea. Nu incercati sa pretindeti ca sunteti in masura sa stiti totul – chiar daca toti au incredere in dumneavoastra si va considera un lider (ceea ce, de altfel, va flateaza teribil). Marti si miercuri, straduiti-va sa va rezolvati problemele fara a apela la ajutorul colegilor – nu pentru ca acestia nu ar avea dispozitie sa va ajute, dar se pare ca sunt si ei foarte ocupati. Joi si vineri, va concentrati asupra vietii dumneavoastra sociale, iar in week-end, incercati sa va ocupati mai mult de dumneavoastra. Egoism? Poate, insa nu e nimic rau in asta, atâta timp cât nu depasiti niste limite.


SCORPION


Pentru dumneavoastra, munca seamana cu un fel de cursa cu obstacole (cel putin, in cursul zilei de luni). Când credeti ca sunteti aproape de final, apare o noua provocare si trebuie sa-i faceti fata. Zilele de marti si miercuri va sunt benefice din toate punctele de vedere. Va simtiti foarte apropiat de unul dintre prieteni si aveti nevoie de ajutorul sau in cursul zilei de joi, pentru a lua o hotarâre importanta. Impreuna, veti intoarce problema pe toate partile. In week-end, rabdarea de care veti da dovada este incredibila si ii va impresiona pe toti cei din jur.


SAGETATOR


La inceputul saptamânii, sunteti intr-o dispozitie meditativa si va doriti sa fiti singur. Poate sunteti deprimat? Nu va ingrijorati, prietenii sunt alaturi de dumneavoastra, iar marti si miercuri se vor stradui cu totii sa va ajute sa depasiti acest moment mai dificil. Joi si vineri, va puneti diplomatia in valoare, ajutând niste amici sa se impace sau pledând pentru o cauza buna. Modul dumneavoastra original de a aborda problemele va va fi de un real folos. In week-end, tindeti sa va retrageti din nou in carapace.


CAPRICORN


Va confruntati cu niste dificultati de ordin financiar, iar ziua de luni nu se anunta prea benefica in ceea ce priveste refacerea bugetului. Marti, un telefon neasteptat, de la un prieten de departe, va inveseleste, fapt care va avea efecte dintre cele mai bune asupra starii dumneavoastra de spirit, iar miercuri apar niste bani de undeva, in mod nesperat. Joi si vineri, incercati sa definitivati niste proiecte, dar nu prea aveti energie pentru asa ceva. Insa nu va ingrijorati – in week-end, va veti reincarca bateriile si va veti simti mai pregatit ca oricând sa intâmpinati viitorul.


VARSATOR


Se intâmpla uneori ca si cele mai putin inspirate incercari sa conduca la descoperiri memorabile, fapt care este valabil nu numai in domeniul stiintelor, dar si in sfera activitatii sociale din zilele noastre. Luni, veti incerca sa „redefiniti“ relatia cu unii dintre prieteni, iar faptul ca nu pareti sa aveti mare succes nu este de natura sa va descurajeze. Dimpotriva, veti persevera marti si miercuri si, incepând de joi, va veti baza cel mai mult pe intuitie – o decizie foarte inteleapta. Ziua de vineri va fi anosta, abia asteptati week-end-ul, dar sâmbata si duminica va preocupa tot felul de gânduri si nu aveti chef sa vedeti pe nimeni.


PESTI


Luni, imaginatia dumneavoastra bogata creeaza tot felul de fantasme, insa aceasta nu inseamna ca puteti pluti pe norisori pufosi in timp ce persoanele apropiate au nevoie de ajutorul dumneavoastra. Astfel, un prieten va va cere sprijinul in cursul zilei de marti sau miercuri si, cu toate ca aveti tendinta sa-l criticati, ati face bine sa va reprimati deocamdata impulsul de a-i face morala si sa-l sfatuiti cum va pricepeti mai bine. Joi si vineri, parca ati avea chef sa va apucati de curatenia de primavara, insa nu aveti timp pentru asa ceva. Mai bine amânati acest lucru pentru week-end, când spiritul dumneavoastra practic va va ajuta sa va materializati intentiile.

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS