5.9 C
Craiova
sâmbătă, 20 aprilie, 2024
Știri de ultima orăMagazinActori neglijati de critici, dar iubiti de public

Actori neglijati de critici, dar iubiti de public

Multi actori de la Hollywood au reusit sa cucereasca milioane de spectatori din lumea intreaga, talentul lor insa nereusind sa ii impresioneze pe critici. Dupa cum informeaza tabloidul britanic The Sun, revista Empire a realizat un top al celor mai subapreciati actori din showbizz, liderul incontestabil fiind actorul american Kevin Bacon. In opinia redactorilor revistei, motivul pentru care Bacon nu a fost niciodata apreciat de critici este acela ca el va fi mereu amintit ca fiind actorul care a luat o bataie la fund in filmul sau de debut „Animal House“ in 1980. Insa, in opinia redactorilor, calitatile actoricesti ale lui Bacon au trecut mult de aceea faza: „Ascensiunea lui Kevin Bacon a fost lenta, insa consistenta, fiind caracterizata de alegeri curajoase si doar de câteva esecuri“.


Locul doi in clasament este ocupat de starul de filme John Wayne, numit de redactori „un bigot fara scuze“. „In ciuda personalitatii sale, el era capabil de interpretari puternice si totodata subtile“, completeaza autorii clasamentului. Medalia de bronz revine fostului star din serialul „Neighbours“, Guy Pearce. Pe locul patru in clasament figureaza fostul rapper „Marky“ Mark Wahlberg, devenit intre timp un actor de succes. Inainte de a deveni actor, Mark Wahlberg era cunoscut sub numele Marky Mark, rapper-ul care-si câstigase faima si reputatia cu trupa sa Funky Bunch. Precum Will Smith si Ice Cube, Wahlberg a reusit sa intre din lumea muzicii in lumea filmului, câstigând admiratie pentru rolul sau din „Boogie Nights“.


Sylvester Stallone, „tinta“ preferata a criticilor


Unul dintre monstrii sacri ai marelui ecran, Cary Grant, figureaza pe locul cinci in clasament, urmat fiind de Charles Durning, partenerul lui Dustin Hoffman din „Tootsie“ sau „Death of a Salesman“. Partenerul de viata al lui Goldie Hawn, Kurt Russel, care a cucerit publicul cu filme precum „Tango & Cash“, „Tequila Sunrise“, „Overboard“ sau „Big Trouble in Little China“ este ocupantul locului sapte, urmat fiind de Alfred Molina din „Spider-Man 2“.


Penultimul loc in clasament este ocupat de una dintre „victimele“ preferate ale criticilor, Sylvester Stallone. Starul american este raspunzator pentru crearea celor doua personaje ce au devenit parte a culturii americane: Rocky Balboa, pugilistul care a impresionat lumea si John Rambo, curajosul soldat specialist in violenta, salvare si razbunare. Ultimul loc in clasament este ocupat de Hank Azaria, autorul unor roluri memorabile in „The Birdcage“ sau „Great Expectations“, film in care a interpretat rolul logodnicului actritei Gwyneth Paltrow, „Mystery Men“, unde l-a interpretat pe Blue Raja, un antipatic supererou adept al luptei, precum si in filmul lui Tim Robbins, „Cradle Will Rock“, o drama istorica despre arta si politica din New York-ul anilor 1930.

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS