11.7 C
Craiova
marți, 23 aprilie, 2024

Scurte stiri

Un preot isi binecuvânteaza enoriasii cu pistolul cu apa sfintita


Slujbele religioase dintr-un orasel mexican iau sfârsit cu o veritabila lupta cu jeturi de apa. Dupa cum informeaza Krone.at, un preot a avut o idee cu totul inedita de a-i atrage pe credinciosi spre biserica, sperând astfel ca slujba duminicala va fi urmarita de un numar record de enoriasi, care sa umple din nou biserica. Preotul a ales o metoda originala de a-si binecuvânta enoriasii: el ii stropeste cu agheasma din pistolul cu apa. La sfârsitul fiecarei slujbe, preotul Marcos Monzalvo din localitatea Pachuca, situata la 100 km de Mexico City, se inarmeaza cu pistolul cu apa sfintita si incepe sa ii binecuvânteze pe enoriasi. „Oamenii incep sa aplaude si sa râda“, au povestit martorii oculari. Monzalvo spune ca prin folosirea acestei metode originale nu aduce nici un prejudiciu religiei, bisericii sau credinciosilor.


Doi vulturi homosexuali au revenit pe „calea cea dreapta“


Unul dintre cuplurile istorice ale unei gradini zoologice din Ierusalim s-a destramat, ambii parteneri schimbându-si orientarea sexuala. Dupa cum informeaza Tgcom.it, Yehuda si Dashik, cei mai cunoscuti vulturi de la Gradina Zoologica din Ierusalim, au format mult timp un cuplu, crescând chiar si un pui, pe care il credeau al lor. Acum insa, ei au cedat „insistentelor“ ingrijitorilor si si-au schimbat orientarea sexuala, fiind atrasi mai nou de femele. Prietenia „deosebita“ intre cei doi vulturi masculi devenise atât de cunoscuta, incât tot mai multi homosexuali si lesbiene veneau in pelerinaj la Gradina Zoologica din Ierusalim, fascinati de trainica relatie si de grija cu care Yehuda si Dashik isi cresteau puiul, crezând ca este al lor.


Jennifer Lopez dezvaluie secretele frumusetii sale


Actrita si cântareata Jennifer Lopez a dezvaluit secretele frumusetii sale. Potrivit site-ului Infoshowbiz, actrita, de 36 de ani, a afirmat ca secretul tenului sau atât de frumos este somnul. Intr-un interviu acordat ContactMusic, vedeta a declarat: „Somnul este arma mea secreta. Incerc sa dorm cel putin opt ore in fiecare noapte“. In plus, artista a adaugat ca bea cel putin un litru de apa pe zi si ca demachiantele pe care le foloseste o ajuta sa-si mentina tenul stralucitor.


Cameron Diaz se teme de infidelitate


Cameron Diaz a dezvaluit, recent, ca se teme sa nu fie inselata de iubitul sau, Justin Timberlake. Dupa cum informeaza site-ul Yahoo!News, frumoasa actrita este ingrijorata de zvonurile, din ce in ce mai mediatizate, potrivit carora intre Timberlake si Christina Ricci, partenera sa din noul film „Black Snake Moan“, a inceput sa se infiripe o relatie amoroasa. „Nu cred ca as putea ierta infidelitatea. Sunt prea posesiva“, a declarat artista.

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS