8 C
Craiova
vineri, 19 aprilie, 2024

Horoscop


^ Berbec: Primiti semnale pozitive din partea cuiva care v-a promis ca va ajuta intr-o afacere. Sunteti hotarâti sa cereti socoteala unui coleg de serviciu pentru vestile care, accidental, va ajung la urechi. Veti fi insa uimiti sa aflati ca, de fapt, ceea ce parea de fapt o bârfa se transforma intr-o reclama pozitiva la adresa dumneavoastra.


_ Taur: Problemele de serviciu va dau o senzatie de disconfort, dar veti reusi si de data aceasta sa va fofilati, fara ca altii sa bage de seama. Cei de acasa se vor plânge insa de comoditatea dumneavoastra.


` Gemeni: Din cauza ca v-ati asumat prea multe obligatii, s-ar putea sa nu va rezolvati nici macar propriile probleme. Acasa, persoana iubita va va cere sfatul intr-o problema legata de sanatate si aflati ca din aceasta cauza trebuie sa suportati unele cheltuieli. Asteptati o veste importanta care v-ar putea ajuta financiar.


a Rac: Luna, in trecerea ei prin acest sector, pregateste sanse si ocazii favorabile al caror rezultat se va concretiza mai târziu, dar care sunt o certitudine. Astfel, ziua aceasta este favorabila schimbarilor, noilor proiecte, relatiilor sentimentale si chiar calatoriilor.


b Leu: Este posibil sa intâlniti pe cineva care v-ar putea ajuta intr-o problema legata de acte. Ati putea finaliza un proiect de pe urma caruia sa obtineti câstiguri semnificative. Profesia va este defavorabila astazi si n-ar fi rau ca, in aceste conditii, sa va preocupati mai mult de casa si familie. Cel putin cei de acasa va iubesc si va respecta deciziile, orice ati face.


c Fecioara: Planetele care aspecteaza zodia dumneavoastra va anunta ca a sosit timpul sa va asumati responsabilitati si in ceea ce-i priveste pe apropiati. Este posibil sa cheltuiti mai multi bani pentru persoana iubita sau sa va confruntati cu indatoriri financiare peste limita admisa a bugetului.


d Balanta: Nu va oferiti sa platiti pentru altii. Sunteti un om bun si va doriti sa pastrati lucrurile in armonie, dar nu trebuie sa exagerati. Se pare ca veti avea parte de promisiuni desarte.


e Scorpion: In loc sa va certati cu ceilalti, nu ar fi mai bine sa va ascultati vocea ratiunii si a bunului-simt? Asa totul se va rezolva. Acum, cel mai important este cum va functiona intregul colectiv, nu ceea ce va obtine in final.


f Sagetator: Sunteti mai dispusi sa-i ajutati pe ceilalti la finalizarea proiectelor in care sunt implicati si sa le sustineti cauza, chiar si fara sa obtineti unele avantaje. Indicat ar fi sa va preocupati numai de cei care merita intr-adevar atentia dumneavoastra, pentru ca altfel ati putea suferi dezamagiri.


g Capricorn: Sansele de a avansa in cariera sunt de partea dumneavoastra. Veti fi in stare sa faceti schimbarile profesionale care va vor aduce o pozitie inalta. Cineva cu care lucrati s-ar putea sa nu va aiba la inima.


h Varsator: Un barbat de la serviciu va poate mustra ca v-ati cam lasat pe tânjeala, in ceea ce priveste atributiile de serviciu. Va trebui sa va puneti pe treaba daca doriti sa pastrati bunele relatii cu sefii sau colaboratorii. Ziua aceasta este insa buna pentru pus la punct acte sau statistici, iar constiinciozitatea dumneavoastra va reusi sa faca impresie buna celor suparati.


i Pesti: Accentul cade pe sanatate. S-ar putea ca in aceasta zi sa va simtiti mai slabiti si capacitatea de munca sa fie scazuta. Relatiile cu familia par tensionate sau cel putin credeti ca nu va armonizati cu cei de acasa.

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS