12.3 C
Craiova
joi, 25 aprilie, 2024
Știri de ultima orăMagazinPurificare celulara cu suc de lamâie

Purificare celulara cu suc de lamâie

Printre factorii care conduc la aparitia celulitei, cei mai importanti sunt: retentia de apa, circulatia sanguina deficitara, dezechilibrele hormonale, excesul de greutate si, nu in ultimul rând, acumularea de reziduuri si toxine in fibrele de colagen si elastina ale pielii. Aceste acumulari de reziduuri si toxine nu duc doar la aparitia celulitei si la dereglarea organismului, ci si la aparitia unor boli, determinând imbatrânirea corpului si chiar ingrasarea subita. Asadar, este necesar sa acordati o importanta deosebita procedurii de detoxifiere corporala, de purificare celulara. Iata o cura, pe baza de suc de lamâie, care va poate ajuta in acest demers.


Trebuie sa incepeti prin a bea in prima zi sucul de la o lamâie, a doua zi de la doua lamâi, ajungând astfel in a saptea zi la sucul a sapte lamâi. Acesta nu se bea concentrat, ci diluat in apa plata sau ceaiuri. Dupa cele sapte zile, se face o pauza de doua zile, dupa care se continua cura de detoxifiere in sens invers, incepând cu sucul a sapte lamâi si terminând a saptea zi cu sucul unei singure lamâi.


Beneficiile acestei cure constau in prezenta vitaminei C in lamâie, care ajuta la eliminarea celulitei, grabeste arderea grasimilor, este eficienta in tratarea obezitatii, varicelor, in cazul bolilor hepatice si respiratorii, are un rol important in sinteza colagenului din tesuturi, cartilagii, oase, reduce inflamatiile si agregarea trombocitelor si este un puternic antioxidant.


Cura pe baza de suc de lamâie este contraindicata in cazul persoanelor care sufera de gastrite hiperacide si ulcer. Este recomandat ca inainte de inceperea unei diete si in timpul tratamentelor de slabire si remodelare corporala sa urmati o astfel de cura, deoarece rezultatele sale sunt uimitoare.

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS