10.3 C
Craiova
joi, 25 aprilie, 2024
Știri de ultima orăMagazinCele mai celebre orgasme din filme

Cele mai celebre orgasme din filme

Site-ul yesbutnobutyes.com a publicat topul celor mai celebre orgasme regizate, surprinse in pelicule nu atât de apreciate pentru actiunea filmului, cât mai ales pentru calitatea actului sexual prezentat.


1. Shirley MacLaine in „Fiind acolo“. Intr-una dintre cele mai memorabile scene din cinematografie, Shirley MacLaine se masturbeaza si ajunge sa aiba cel mai celebru orgasm de pe marele ecran.


2. Meg Ryan in filmul „Când Harry a intâlnit-o pe Sally“. Un orgasm de fictiune prin excelenta. In acest film, Meg Ryan, aflata intr-o cafenea din New York, plina de lume, realizeaza ca femeile pot avea usor un orgasm, oriunde si oricând.


3. Madeline Kahn in „Tânarul Frankenstein“. Madeline Kahn cunoaste „dulcele mister al vietii“ când ajunge la orgasm intr-una dintre cele mai memorabile scene din acest film.


4. Woody Allen in „Tot ceea ce ai vrut sa stii vreodata despre sex“. In acest caz, nu apare un Woody Allen care are orgasm, ci unul care este un orgasm. Actorul joaca rolul spermei in asteptarea ejacularii.


5. Dennis Hopper in „Blue Velvet“. Unul dintre cei mai ingrozitori psihopati ai marelui ecran, Frank ajunge la orgasm dupa ce inhaleaza gaz sexual.


6. Woody Allen in „Sleeper“. In acest film genial al lui Woody Allen, tigarile sunt bune la sanatate, iar forma de reproducere nu mai este cea prin contact sexual, ci doar in vitro.


Din fericire si pentru a compensa aceste necesitati, exista un „Orgasmatron“ care permite mii de orgasme garantate.


7. Ben Stiller in „Mary cea cu vino-ncoa’“. Ben Stiller se masturbeaza si din greseala sperma ajunge in parul lui Mary (Cameron Diaz) care crede ca are pe cap cel mai eficient gel de par din lume.


8. Geena Davis in „Thelma si Louise“. Brad Pitt nu poate fi uitat in filmul care l-a facut celebru, când i-a oferit un orgasm Thelmei, rol interpretat de Geena Davis, aceasta cazând din pat de placere.


9. Jane Fonda in „Barbarella“. Acest film, care a transformat-o pe Fonda in cea mai sexy femeie din lume, a ramas celebru pentru condamnarea la moarte prin orgasme.


10. Jennifer Aniston in „Bruce, Dumnezeu pentru o zi“. Bruce (Jim Carrey) ii ofera placere fara limite sotiei sale, rol interpretat de Jennifer Aniston, contând pe un ajutor „extraterestru“ pentru a ajunge la aceasta performanta.

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS