12.3 C
Craiova
vineri, 26 aprilie, 2024
Știri de ultima orăMagazin10 diete... amuzante

10 diete… amuzante

Poate ca, de-a lungul anilor, ati incercat o multime de diete… Kilogramele in plus continua insa sa se agate cu disperare de dumneavoastra. Iata o alternativa… amuzanta la toate dietele „serioase“ incercate pâna acum.


Dieta pe internet: Pierdeti in greutate pentru ca sunteti atât de concentrata sa raspundeti prietenelor dumneavoastra pe messenger, incât uitati sa si mâncati.


Dieta fantezie: Traiti o adevarata fantezie cu gândul la un baton de ciocolata, când dumneavoastra de fapt… mâncati un fibrobar.


Dieta „jocul cu mâncarea“: Sunteti atât de concentrata sa faceti un castel din piureul de cartofi, incât uitati sa mai mâncati din el.


Dieta „sah-mat“: Jucati-va cu un prieten sah! In locul pieselor clasice folositi bucatele de mâncare. Puteti mânca doar „piesele“ pe care le capturati.


Dieta mesei pe roti: Incercati sa mâncati la o masa pe roti, care se invârte constant. Veti apuca sa mâncati doar câteva linguri de supa si apoi sigur veti renunta… Aceasta dieta se bazeaza pe principiul raului de mare si poate fi aplicata in intimitatea propriului camin. Nu este extraordinar?


Dieta pescareasca: Un pescar va tine undita deasupra gurii dumneavoastra. In locul momelii clasice, in undita va atârna ceva mâncare gustoasa. De fiecare data când dumneavoastra veti incerca sa luati o gura din momeala, pescarul va ridica undita iar dumneavoastra veti ramâne doar cu pofta de a gusta din mâncarea tentanta. Metoda sigura de slabire!


Dieta pufoasa: Toate alimentele dumneavoastra preferate se vor gasi in varianta aerata. Astfel, cartofii prajiti vor contine mai mult aer decât calorii, iar dumneavoastra nu veti mai lua in greutate.


Dieta cremoasa: Aceasta dieta se bazeaza aproape pe aceleasi principii ca si dieta pufoasa. Toate alimentele vor fi transformate in crema, astfel incât sa nu mai poata fi consumate deloc. La ce gust ar avea…


Dieta cu flori comestibile: Este permis doar consumul de flori comestibile. Sigur va veti plictisi de un asa meniu si repede va veti decide sa nu mai mâncati nimic. Deci, veti slabi!


Dieta cu dragoste: Rugati-va iubitul sa va hraneasca. Va fi foarte incântat la inceput insa, incet-incet, isi va pierde interesul, iar dumneavoastra veti cam ramâne nemâncata. Sigur veti slabi!

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS