10.3 C
Craiova
joi, 25 aprilie, 2024
Știri de ultima orăMagazinRasfatati-va partenerii de Ziua Indragostitilor

Rasfatati-va partenerii de Ziua Indragostitilor

Pentru a face un cadou perechii dumneavoastra de Sf. Valentin nu aveti nevoie de prea multi bani, ci de suficient timp pentru a gasi ceva pe placul sau!


Alegerea unui cadou poate fi mai dificila decât strângerea banilor pentru achizitionarea acestuia. De aceea, in caz ca nu stiti exact ce vreti sa cumparati, ar fi indicat sa vizitati un complex comercial, unde in mod normal ati avea de unde sa alegeti. Se pare totusi ca anul acesta firmele care au standuri in Mercur nu au acordat o atentie deosebita zilei de Sf. Valentin, dar puteti totusi alege intre jucarii de plus, bijuterii, parfumuri sau haine, in functie de bugetul de care dispuneti.


In ceea ce priveste jucariile de plus, acestea au preturi pentru toate buzunarele, pornind de la 3 RON pentru o inimioara pe care sta un ursulet si ajungând la mult mai mult, in functie de marimea jucariei. Bineinteles ca majoritatea jucariilor au inscriptionat ori un „I love you“ (te iubesc – n.r), ori desenata o inima rosie. Inima pare sa fie leitmotivul celor care au fabricat jucarii de plus. Exista perne sub forma de inimi, ursuleti, iepurasi sau veverite care va ofera inimi cu un zâmbet dezarmant sau cupluri de ursuleti care se saruta sau se imbratiseaza pe o inima. Daca va decideti pentru un astfel de cadou, nici nu va trebui sa cheltuiti prea mult, pentru ca o jucarie de plus de marime medie costa intre 10 si 15 RON, iar daca vreti ca aceasta sa mai si cânte, pretul urca pâna aproape de 30 RON. Bineinteles ca daca tineti neaparat sa cheltuiti mai mult, exista si produse mai scumpe. Pentru 60 RON puteti achizitiona o inima imensa de plus personificata (adica are picioare si un chip zâmbitor).


Profitati de reduceri!


Gablonturile sunt un cadou pentru care nu veti fi nevoiti sa scoateti prea mult din buzunar, in acest caz preturile pornind de la 3 RON pentru o pereche de cercei si ajungând pâna la 30 RON pentru un colier. In caz ca va hotarâti pentru o bijuterie din aur sau argint, oferta din Mercur este foarte generoasa, dar preturile depasesc 50 RON.


Si cum fetele nu vor considera niciodata ca au suficiente produse cosmetice puteti face si asemenea cadouri. Atentie insa, trebuie sa-i cunoasteti foarte bine gusturile pentru a-i cumpara vreun parfum sau ruj. Cel mai simplu ar fi s-o lasati pe ea sa-si aleaga produsul cosmetic dorit, dar in acest caz v-ati dezvalui surpriza.


Daca sunteti firi practice si vreti sa achizitionati drept cadou un articol vestimentar, pentru ca suntem in plin sezon al reducerilor, nu veti fi nevoiti sa cheltuiti prea mult. In complexul comercial Mercur exista reduceri atât la haine pentru barbati, cât si pentru femei, iar preturile pornesc de la 20 RON pentru o bluza.


Un cadou ar trebui insotit si de o declaratie, dar daca nu sunteti inzestrati cu talent oratoric sau sunteti mai timizi puteti opta pentru o felicitare cu un text gata scris. In Mercur, felicitarile au preturi cuprinse intre 2 si 4 RON. In ceea ce priveste textele acestora, puteti opta fie pentru o formulare serioasa, fie pentru câteva rânduri care cu siguranta o vor amuza pe perechea dumneavoastra.

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS