16.2 C
Craiova
vineri, 29 martie, 2024

IA TE UITA!

Antena 1 – ora 20.30


Plunkett & Macleane – Blestemul rubinului


Aventuri – 1999


Regia: Jake Scott


In rolurile principale: Liv Tyler, Robert Carlyle, Jonny Lee Miller


Actiunea filmului este situata in secolul XVIII, fiind bazata pe personaje reale. „Plunkett & Macleane“ este povestea a doi banditi renumiti, care formeaza un cuplu neobisnuit provenind din medii sociale diferite. Cu inteligenta si cunostintele lui Plunkett (Robert Carlyle) si legaturile sociale ale lui Macleane (Jonny Lee Miller), ei se infiltreaza in inalta societate. Macleane aduna informatii si impreuna opresc trasurile inaltei aristocratii. Ii jefuiesc pe cei bogati si isi umplu buzunarele pentru ca Plunkett sa-si implineasca visul de a calatori in America si pentru ca Macleane sa poata suporta costurile ridicate ale traiului zilnic.


Când Plunkett si Macleane opresc trasura Lordului Inalt Cancelar Gibson (Michael Gambon), Macleane se indragosteste de frumoasa si rebela lui nepoata, Lady Rebeca Gibson (Liv Tyler). Manierele sale incântatoare ii atrag lui Macleane denumirea de „Banditul Gentleman“.


Secundul lui Gibson (Ken Scott) incearca sa atraga atentia Rebecai, insa in zadar. Totusi, el este aproape de a-i prinde pe cei doi banditi, ceea ce ar fi insemnat executia lor prin spânzurare la faimosul Tyburn Tree.


Pe masura ce pericolul se apropie, indrazneala si loialitatea partenerilor este impinsa la limita.


Filmul a fost notat pe site-ul de specialitate cu 6,7.

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS