21.7 C
Craiova
joi, 28 martie, 2024

Horoscop

^ Berbec: Aveti impresia ca toata lumea este sincera si deschisa si nu va temeti de nimic. Din aceasta cauza, este posibil sa descoperiti ca unele persoane nu va merita increderea sau ca naivitatea nu este tocmai cea mai placuta „calitate“ de care dati dovada. Ati putea constata ca sunteti manipulati sau ca vi se tin ascunse unele lucruri. Tot ceea ce trebuie sa faceti este sa nu dati frâu liber primelor impulsuri.



_ Taur: In dragoste, cer senin si soare, mai ales ca ati putea repurta o victorie la care râvniti de mult. Prietenii va vor simti lipsa. Pentru ca sunteti indragostiti, o buna parte a tim-pului liber vi-l veti petrece alaturi de persoana iubita. Tot astazi, ati putea sa va puneti la punct proiectele pe care le-ati cam amânat.


` Gemeni: Nu prea va aflati in apele dumneavoastra. Este poate momentul in care veti constientiza ca nimic nu este sigur atâta timp cât nu exista certitudini. Accentul cade in special pe serviciu si bani, domenii deficitare. Ziua este insa favorabila si inlesneste inceperea noilor activitati propuse. Tonus fizic si intelectual crescut.


a Rac: In sfârsit vi se ofera posibilitatea de a obtine câstiguri sau vi se aduce in prim-plan certitudinea unor avansari. Insa, ca aspecte negative, poate fi vorba de avansarile celorlalti. Domeniul relatiilor este insa bine aspectat si logoreea de care dati dovada v-ar putea ajuta sa va sustineti cu succes cauza si sa convingeti. Este momentul in care ii puteti forta pe ceilalti sa ia decizii care va favorizeaza.



b Leu: Pastrati-va principiile nealterate! Pe plan sentimental, veti resimti dorinta de a va distra si nu trebuie sa ezitati sa iesiti pentru a cunoaste oameni, pentru a va face relatii noi. In aceasta perioada de tranzitie dragostea dumneavoastra va inflori si este momentul sa va demonstrati pe deplin profunzimea sentimentelor fata de persoana iubita. Profitati din plin de compania prietenilor sau a persoanei iubite. Pacea inte-rioara va determina o renastere spirituala.


c Fecioara: Va trebui sa acordati o mai mare atentie relatiilor profesionale si, de ce nu, sa fiti cu ochii pe adversari. Este posibil sa aveti parte de unele probleme din partea unor angajati sau a unor persoane care ar fi trebuit sa va rezolve o problema. Daca pâna acum v-ati cramponat in proiecte sau idei invechite, veti fi oarecum obligati sa faceti si unele schimbari pe ordinea de zi. Veti primi vesti sau confirmari din strainatate.


d Balanta: Acasa totul este OK. Atentia dumneavoastra se va indrepta cu precadere catre persoanele care au nevoie de sprijin, cum ar fi batrânii sau copiii. Ar putea aparea probleme cu sanatatea pentru cei mai in vârsta de acasa, fiind de temut aparitia unor afectiuni circu-latorii. O zi favorabila relatiilor de familie se prevede catre sfârsitul lunii, când o suma mai mare de bani v-ar putea permite sa faceti investitii la care visati de mult timp.



e Scorpion: Incepeti sa intelegeti incotro va indreptati. Va doriti sa faceti un pas important, care va va ajuta si din punct de vedere emotional. Sunteti pusi in situatia de a face eforturi mari si de a deveni responsabili de viata dumneavoastra. Cu putin efort de vointa veti descoperi cât de usor va poate fi.


f Sagetator: Oamenii cu care veniti in contact astazi vi se vor parea mai reci. Este o zi in care se cere sa dati dovada de o mai mare prudenta in afirmatiile pe care le faceti si sa nu faceti destainuiri importante. In partea sa pozitiva, Luna aduce si inlesneste accesul la banii celorlalti, asta daca sunteti comi-sionari sau va ocupati de intermedieri.


g Capricorn: Parca-parca incepeti si dumneavoastra sa dati de bine. Se pare ca totul va merge bine, mai ales la serviciu, unde nu prea va asteptati ca lucrurile sa ia o turnura atât de favo-rabila. Nici cu banii nu stati foarte rau, insa, pentru a câstiga si ceva in plus, va trebui sa va zbateti mai mult. In aspecte negative, luna poate aduce si unele surprize cum ar fi: stres, nervi si tendinta catre cearta.


h Varsator: Este bine ca in aceasta zi sa va puneti la punct un program, pentru ca se prevad vizite inoportune si nu ar fi rau sa va terminati treaba inainte de a va trezi cu musafirii pe cap. Sunteti cam tensionati si mare lucru de nu va veti trezi certându-va cu cineva. S-ar putea ca, venind spre casa, sa aveti o cearta mica cu un necunoscut din cauza unor remarce nepoliticoase.



i Pesti: In mediul profesional pot aparea stari conflictuale destul de aprinse. Veti fi nevoiti sa cautati solutii noi pentru a iesi cu bine din aceasta blocada. Afacerile pot totusi sa cunoasca o crestere calitativa in urma analizei pe care ati facut-o cu prudenta maxima. Sunt posibile scurte calatorii sau deplasari in interes de serviciu.

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS