5.3 C
Craiova
vineri, 19 aprilie, 2024
Știri de ultima orăMagazinCadouri in numele iubirii

Cadouri in numele iubirii

Cadourile romantice sunt, de obicei, „cheia“ pentru a va impresiona partenera de viata – mai mult sau mai putin oficiala – in ziua de Sfântul Valentin. Un buchet mare de trandafiri rosii, o cutie cu bomboane de ciocolata cu lichior si un articol de lenjerie intima sau o bijuterie nu au cum sa dea gres, mai ales ca, in aceasta perioada, rafturile celor mai multe magazine „gem“ de astfel de produse.


Dar, potrivit site-ului Yahoo!News, daca traditionalul buchet de trandafiri vi se pare demodat si nu sunteti nici suficient de „inspirat“ de atmosfera zilei pentru a va pune pirostriile, puteti apela la câteva idei noi.


Unul dintre cele mai „impresionante“ gesturi pe care le poate face un barbat de Sfântul Valentin este sa-si aduca aminte ca este ziua indragostitilor.


Cu aceasta ocazie, va puteti astepta partenera cu o cina romantica – pregatita de dumneavoastra sau de un serviciu de catering – având in fundal muzica ambientala si câteva candele parfumate. Bineinteles, din meniu nu pot lipsi dulciurile din ciocolata si sampania.


Surprindeti-va iubita cu o excursie de câteva zile la munte. Nimic nu se compara cu un miniconcediu in mijlocul lunii februarie, când toata lumea este agitata la serviciu.


Mergeti impreuna cu partenera la cumparaturi – nu este chiar atât de greu pe cât credeti – trebuie doar sa o urmati pretutindeni si sa carati plasele, care se vor inmulti cu aceeasi viteza cu care scade numarul banilor din portofel. Daca, intâmplator, iubita va va cere parerea asupra noilor achizitii, un „Da, mama“ este mai mult decât suficient – gânditi-va ca Sfântul Valentin este decât o data pe an.


Daca sunteti foarte ocupat si chiar trebuie sa mergeti la serviciu de Sfântul Valentin, oferiti-i partenerei dumneavoastra o zi de rasfat la un salon de infrumusetare. Acolo se va relaxa suficient cât sa-i treaca supararea ca nu sunteti lânga ea in aceste momente speciale.


Seara „Blockbuster“


Transformati aceasta sarbatoare intr-o seara „Blockbuster“. Inchiriati casete video sau DVD-uri cu filme romantice, gen „Love Story“ sau „Nopti albe in Seattle“ – reamintim ca Sfântul Valentin este numai o data pe an – apoi faceti floricele de porumb si pregatiti bauturi racoritoare.


Oferiti-i iubitei dumneavoastra o jucarie de plus. Acestea sunt foarte atragatoare, usor de procurat si nici nu sunt exagerat de scumpe.


Mai puteti sa-i daruiti partenerei bilete la concertul formatiei favorite. Daca preferintele sale muzicale se potrivesc cu ale dumneavoastra, cu atât mai bine.


Alta metoda de a va impresiona partenera este sa o duceti la restaurantul favorit. Intrucât Sfântul Valentin este o zi speciala, puteti incerca un meniu nou, exotic, insotit de o bautura pe masura.


In lipsa de fonduri generoase, puteti incerca sa-i faceti cadou iubitei un album cu fotografii. Cu siguranta, pe parcursul unui an intreg ati avut timp sa adunati suficiente fotografii din excursii sau alte evenimente. Le puteti aduna pe toate intr-un album vechi de fotografii, creând un fel de „best of“ al cuplului. Cu siguranta, partenera va fi impresionata de acest gest.


Milionar pentru o zi


Traiti ca un milionar pentru o zi. Daca aveti un buget care va permite implinirea acestui vis, de ce sa nu il puneti in aplicare? Inchiriati o limuzina, asemanatoare celor in care isi fac vedetele aparitia la diverse evenimente mondene, si petreceti seara de Sfântul Valentin intr-un restaurant luxos.


Infiintati asa-numita „zi a favoritelor“: stabiliti trei activitati care va plac dumneavoastra si alte trei care ii fac placere partenerei, apoi incercati sa le faceti pe toate impreuna in ziua de Sfântul Valentin.


Daca timpul nu va va face probleme, ajutati-va partenera la bucatarie sau sa termine un proiect pentru serviciu. In felul acesta va va ramâne recunoscatoare si, in plus, veti avea mai mult timp de petrecut impreuna.

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS