17.8 C
Craiova
joi, 28 martie, 2024

Scurte stiri

Bancnota de 20 de dolari – vânduta pentru 25.300 de „verzisori“


O bancnota de 20 de dolari a fost achizitionata pentru 25.300 de „verzisori“, gratie unui abtibild, care de obicei este lipit pe banane. Dupa cum informeaza Krone.at, un abtibild al celebrului producator de fructe Del Monte este lipit pe celebra bancnota, intrata in istorie pentru faptul ca marca respectiva era lipita pe hârtie, inainte de a fi tiparita bancnota. Din câte se pare, intre cele trei etape pe care le parcurge o hârtie pentru a deveni bancnota, abtibildul s-a lipit din greseala pe coala, iar, din viteza, a fost tiparita si seria bancnotei. Inedita intâmplare a avut loc in 1966, de atunci bancnota „calatorind“ prin colectiile mai multor pasionati de numismatica, ultima oara ea fiind achizitionata cu 10.000 de dolari in urma unei licitatii online.


Hârtie igienica – vânduta in scopuri caritabile


Adept al principiului conform caruia „scopul scuza mijloacele“, Rick Oliver, preot la „First Church of God“ din Pendleton, statul american Oregon, a decis sa strânga bani vânzând hârtie igienica. Hotarât sa strânga fonduri pentru 18 persoane care urma sa plece in Costa Rica pentru a-i ajuta pe oamenii aflati la nevoie, reverendul s-a decis sa le vânda credinciosilor suluri de hârtie igienica. Preotul s-a inspirat in initiativa sa de la un antrenor de base-ball, care, gratie unei astfel de idei, a reusit sa faca avere. Numele noului sortiment de hârtie igienica este predestinat: Angel Soft. Pastorul Rick Oliver se ocupa el insusi de distribuirea hârtiei igienice „divine“, devenind un adevarat specialist in domeniu: „Sulurile noastre sunt cu 450 de segmente mai lungi decât produsele standard, iar hârtia are strat dublu“, a povestit preotul.


Britney Spears – cel mai prost imbracata


Cântareata americana Britney Spears a fost desemnata cel mai prost imbracata personalitate a anului 2005, informeaza site-ul Infoshowbiz. Modul in care cântareata isi alege hainele este un dezastru, potrivit clasamentului anual compilat de un critic de moda american, cunoscut sub pseudonimul „Mr. Blackwell“. A doua pozitie este ocupata de Mary-Kate Olsen, care „poarta haine frumoas, dar fara gust“.


In plus, Mr. Blackwell o sfatuieste pe Jessica Simpson „sa-si schimbe stilul si sa renunte la creatorul sau de moda“.


Femeile sunt superioare barbatilor


Actorul Heath Ledger a declarat recent ca femeile sunt superioare barbatilor, informeaza site-ul Yahoo!News. „Trebuie sa ne dam seama de faptul ca barbatii sunt inferiori femeilor. Puteam foarte bine sa nu asist la nasterea fiicei mele. Ar fi fost acelasi lucru. Este descurajator pentru noi sa vedem aceasta forta primara, atât de frumoasa, pe care o au femeile. Depaseste pur si simplu tot ceea ce avem noi“, a declarat actorul. „Fiica mea este minunata. Se face din ce in ce mai frumoasa. Ma simt legat de ceva care ma depaseste. Este magnific. Este ceva cosmic in toate aceste lucruri. M-am nascut ca sa fiu tata. Am asteptat toata viata acest lucru“, a mai spus Heath Ledger.

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS