6.2 C
Craiova
sâmbătă, 20 aprilie, 2024

IA TE UITA!

HBO ora 20.00


Oamenii focului


actiune – 2004


Regia: Jay Russell


In rolurile principale: John Travolta, Joaquin Phoenix


Ce ii face pe unii oameni sa vrea cu orice pret sa intre intr-o cladire cuprinsa de flacari atunci când ceilalti dau buzna afara?


„Oamenii focului“ este un film emotionant despre extraordinarul eroism al pompierilor, despre viata lor de acasa, despre prieteniile si visurile lor. „Oamenii focului“ surprinde lumea cu totul iesita din banal a unei companii de pompieri din Baltimore si patrunde in intimitatea celor care-si risca viata in fiecare zi. Este o poveste care pleaca de la ziua in care un barbat s-a hotarât sa se alature acestei fratii impotriva focului si continua cu momentul in care intâlneste femeia care va deveni dragostea vietii lui. O viata intre alarme si schimburi care il tin departe de camin, emotia cu care isi pune bazele unei familii, adevarata rasplata pentru indrazneala si bravura lui.


„Oamenii focului“ este un omagiu adus sacrificiilor de zi cu zi ale pompierilor.


Filmul surprinde viata unui pompier devotat, Jack Morrison (Joaquin Phoenix), a carui existenta e pusa la incercare atunci când intra intr-un depozit cuprins de flacari sa salveze un civil prins inauntru. Jack se trezeste cazut intr-un adevarat furnal-capcana si lupta disperat sa supravietuiasca, in vreme ce comandantul lui, Mike Kennedy (John Travolta), se lupta sa-si scoata prietenul afara. Pe masura ce acest joc disperat al supravietuirii avanseaza, Jack reflecta, moment cu moment, cum a pasit in fiecare zi spre acest deznodamânt.


Filmul a fost notat pe site-ul de specialitate cu nota 6,6, ceea ce-l claseaza printre peliculele pe care ai dori sa le urmaresti.

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS