21.7 C
Craiova
vineri, 29 martie, 2024

IA TE UITA

HBO ora 20.25


Piratii din Caraibe: Blestemul Perlei Negre


aventuri – 2003


In rolurile principale: Orlando Bloom, Johnny Depp, Keira Knightley


Pentru Capitanul Jack Sparrow (Johnny Deep), un tip dur, dar fermecator, apele involburate ale Marii Caraibe sunt pure si limpezi ca apa de izvor, pâna când dusmanul sau de moarte, nemernicul Capitan Barbossa (Geoffrey Rush), reuseste sa-i fure corabia, „Black Pearl“, si ataca oraselul Port Royal. Ticalosul pirat o fura pe fiica guvernatorului, Elizabeth (Keira Knightley), cea mai frumoasa floare, lumina ochilor parintesti.


Prietenul si iubitul fetei, Will Turner (Orlando Bloom), isi uneste fortele cu Jack si pleaca, la bordul celui mai rapid vas, „H.M.S. Interceptor“, pe urmele fetei. Fiecare dintre cei doi are un tel sigur: Will o vrea pe frumoasa Elizabeth, iar Capitanul Jack isi vrea corabia inapoi. Incepe o cursa pe viata si pe moarte cu Barbossa. In urma celor doi temerari, vine infrigurat ambitiosul Commodore Norrington (Jack Davenport), la bordul vasului „H.M.S. Dauntless“, pentru ca el este cel caruia guvernatorul ii fagaduise mâna fiicei sale.


Fara ca Will sa banuiasca macar, exista inca un pericol aproape de neinvins. Asupra lui Barbossa si piratilor sai apasa un blestem, cel al unei comori, care face ca echipajul „Perlei Negre“ sa bântuie vesnic, fara odihna, apele marilor. Atunci când pe apa se reflecta primele raze ale lunii, piratii se transforma in cumplite schelete, iar corabia este condamnata sa infrunte vijelii si furtuni devastatoare. Blestemul pe care il poarta corabia si piratii poate fi dezlegat numai daca este returnata comoara si raul este indreptat.


Impotriva tuturor, animati de dragoste si de spiritul dreptatii, cei doi tineri eroi trec prin sabie piratii blestemati ai lui Barbossa. Pentru o femeie frumoasa si pentru un vas minunat.


Filmul a fost notat pe site-ul de specialitate cu 8, ceea ce-l claseaza printre peliculele pe care ai dori sa le urmaresti.

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS