17 C
Craiova
vineri, 19 aprilie, 2024
Știri de ultima orăMagazinCumparaturi on line pe eBay

Cumparaturi on line pe eBay

In ultima vreme, când vine vorba de cumparaturi, lucrurile par sa o fi luat un pic „razna“, femeia mileniului III fiind cea care alege masina familiei, in timp ce barbatii moderni, precum David Beckham, sunt cei care aleg hainele pentru partenerele lor de viata. Nu la fel stau lucrurile pe celebrul site de licitatii eBay, unde traditia pare a fi litera de lege: barbatii cumpara produsele lor tipice – calculatoare si electronice, in timp ce femeile sunt atrase de bijuterii si haine.


Dupa cum informeaza cotidianul Bild, clientii site-ului german se poarta de cele mai multe ori conform statutului dictat de sexul lor. Astfel, in timp ce reprezentantele sexului frumos se dau in vânt dupa pantofi, haine sau bijuterii, barbatii pun pret pe produsele tehnice scumpe si pe autoturismele rapide. Jurnalistii germani au intocmit un top al celor mai cumparate produse de catre reprezentantii ambelor sexe, existând si ceva surprize. Pe locul intâi in topul produselor preferate de doamne se afla hainele, mai ales daca acestea poarta marca „Miss Sixty“. Cel mai solicitat articol ramân in continuare blugii. Locul intâi in clasamentul preferintelor reprezentantilor sexului tare este ocupat de laptop, produs aflat doar pe locul noua in topul produselor cumparate de femei. In mod surprinzator, pe locul doi in topul preferintelor reprezentantelor sexului frumos se afla recipientele din plastic, cele mai cautate fiind cele pentru conservarea alimentelor. Medalia de argint din clasamentul obiectelor destinate barbatilor revine, in mod deloc surprinzator, telefoanelor celulare. Desi femeile sunt mult mai vorbarete decât barbatii, celularul nu apare nici macar intre primele 20 de produse preferate de reprezentantele sexului frumos. Marylin Monroe spunea intr-unul dintre celebrele sale filme „Diamonds are a girl’s best friend“ (Diamantele sunt cele mai bune prietene ale femeii), iar reprezentantele sexului frumos din ziua de azi par sa impartaseasca aceasta optiune. Astfel, bijuteriile se claseaza pe locul trei in topul dorintelor doamnelor, in timp ce la barbati aceeasi pozitie este ocupata de produsele celebrei companii Nokia.


Pantofii si computerele – produse la moda printre cumparatorii on line


Din topul preferintelor reprezentantelor sexului frumos nu puteau lipsi pantofii, care se claseaza pe locul patru, urmati pe locul cinci de produsele firmei Esprit, de la pantaloni, sosete si pantofi si pâna la bijuterii. In ceea ce ii priveste pe domni, computerul si, normal, un playstation sau o camera digitala nu puteau lipsi din lista preferintelor, ele fiind la fel de solicitate ca pantofii si bijuteriile, in cazul reprezentantelor sexului frumos. Celebrul producator de articole sportive Adidas figureaza pe locul sase in preferintele doamnelor si pe locul zece in topul produselor preferate de reprezentantii sexului tare, mai ales datorita celebrilor pantofi sport lansati de compania germana. Un bun comun, cu aceeasi cautare la ambele sexe, este televizorul, care figureaza pe locul sapte in topul produselor preferate de femei si pe noua in cel al barbatilor. Produsele companiilor Siemens si Samsung, de la telefoane celulare si pâna la aparate electrocasnice si calculatoare, sunt si ele la mare cautare printre vizitatorii site-ului eBay, ocupând locul zece, respectiv noua in clasamente.

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS