21.7 C
Craiova
vineri, 29 martie, 2024
Știri de ultima orăMagazinMasuta de toaleta poate fi asezata in baie

Masuta de toaleta poate fi asezata in baie

Desi de obicei masutele de toaleta cu oglinda sunt asezate in dormitor, din diverse motive, precum lipsa unui spatiu suficient, baia devine locul predilect pentru machiat sau pieptanat. Nu de putine ori, aceste „practici“ se pot desfasura cu mai multa usurinta in baie, unde oglinda este mai mare si iluminatul mai bun.


Este indicat ca mobilarea unei bai incapatoare sa se faca in asa fel incât toaleta sa se poata realiza fara probleme si in conditii de confort maxim. Intr-o astfel de incapere, lavoarul nu trebuie sa fie prea mare si va fi incastrat intr-un blat din pal melaminat, mascând totodata si tevile, racordurile cu un dulapior cu doua usi. Locul ramas este mai aerisit, putând astfel aseza un scaun sau un taburet suficient de inalt, pe care se poate sta in timpul toaletei. Se pot realiza polite sustinute de un suport metalic fixat in blat. Pe aceste polite isi gasesc locul perfect obiectele de toaleta care altfel nu ar fi avut suficient spatiu pe polita de sub oglinda.


O oglinda cât mai mare


Pentru acest gen de amenajare ne trebuie o oglinda mare care sa acopere toata portiunea de perete din dreptul blatului. Mai mult decât atât, spatiul fiind deja mult mai mare poate include si alt dulapior suspendat care poate avea usa vitrata. In cadrul acestei amenajari alt element important este iluminatul. In functie de preferinte, se pot folosi spoturi incastrate in politele suspendate deasupra oglinzii sau chiar o lampa suspendata deasupra masutei de toaleta sau pozitionata chiar pe blat, sub polite.


Polite din sticla – potrivite pentru baie


Politele din sticla sunt cele mai potrivite pentru baia prezentata mai sus. Acestea nu obtureaza spatiul, confera rafinament si sunt potrivite mai ales pentru baile cu spatiu redus.


Totodata, sunt foarte practice deoarece ofera un spatiu de depozitare la indemâna. Pot fi fixate pe colt, in functie de configuratia incaperii, si sunt extrem de moderne. Pot fi asezate pe console de inox cromat, câte patru sau cinci, de sticla de 5 mm grosime. Produsele cosmetice se afla astfel la indemâna, fara a ocupa spatiul de lânga chiuveta. Astfel, acesta ramâne degajat si aerisit.

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS